Soft close wc ülőke

Biztosan Te is vágysz a minőségi és innovatív lakberendezési tárgyakra. Amennyiben felújítanád, esetleg átalakítanád a fürdőszobádat, akkor ne is menj tovább. A webáruházunkban kapható különleges WC-ülőkék között soft close változatot is találhatsz, amely remekül passzol egy modern otthonba. Ezek a kiegészítők ugyanis nem túl karakteres darabok, azonban annál elengedhetetlenebb részei a helyiségnek.


 


Akár higiéniai, akár kényelmi szempontról van szó, a megfelelő ülőke kiválasztása fontos a terület szempontjából. Nézz körbe tehát még ma, és válassz egyet!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
14 db termék

Fontos kiegészítők elhelyezése a fürdőszobában

 

Vannak olyan alapvető felszerelések, amikre mindenképpen szükség van a lakás ezen részén. Itt nemcsak a szép, színes csempéről, a strapabíró bútorról és az egyéb tárolókról van szó, de még nem is csak a világítással felszerelt tükrökről. Elengedhetetlen kelléknek számítanak a minőségi WC-ülőkék is, amelyekből nálunk soft close darabokat is találhatsz. Legyen szó fehér vagy fekete gyártmányról, webáruházunkból bármelyiket könnyedén beszerezheted. 

 

A kényelem szempontjából tökéletes megoldást jelentenek ezek a modellek, hiszen ebben az esetben az ülőke teteje szépen lassan és persze halkan csukódik le. Nem csapódik, köszönhetően a fedelet rögzítő pántnak. Ezáltal igazán igényes és elegáns kelléke lesz az otthonodnak. 

 

A soft close WC-ülőkék palettája

 

A webshopunkból beszerezhető típusok esetében a rögzítést általában take off zsanérokkal oldották meg, így a felszerelésük sem okoz túl nagy fejtörést. Mindegyik kivitel könnyedén tisztítható, prémium antibakteriális anyagból készült, amely ellenáll az erős tisztítószereknek és a hőnek egyaránt.

 

Ott van például a nagy sikerű Wellis márka Bella slim kivitele, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen WC-csészéhez. A Clement kollekció ezen típusa extra vékony, Slim seat ülőkét kapott, amely elegáns megjelenést biztosít a fürdőszobád számára. A Bella slim esetében garantált a könnyű telepítés, illetve az egyszerű takarítás egyaránt, mindezt a zsanérok eltávolítása nélkül. Az ülőkét egy gombnyomással le tudod emelni, ezt követően pedig ugyanilyen gyorsan vissza is tudod tenni a helyére. Másik megoldás a fekete modell, amely szintén ennek a kollekciónak a tagja. 

 

Nézz körbe nálunk tehát még ma, és válaszd ki a tökéletes soft close WC-ülőkét az otthonodba!