Hagyományos WC ülőke

Te is törekedsz a hagyományos megoldások használatára? A felújítás során is szeretnél klasszikus kiegészítőket beszerezni? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk szinte mindent megkaphatsz, amire az átalakítás során szükséged lehet. Ilyen például a hagyományos WC-ülőke is, amely lehetőséget ad a stílusos fürdőszoba berendezésére.


 


Webáruházunkban többféle márka számos terméke közül választhatod ki azt a típust, amely a legjobban passzol az enteriőrbe. Legyen szó fahatású, delfines vagy éppen egyszerű fehér modellről, nálunk mindegyiket megtalálhatod.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Milyen berendezéseket válassz a fürdőszobába?

 

Mivel valószínűleg Te magad sem szeretnéd két év múlva ismét szétbontani az egész lakást, így nem árt olyan berendezéseket vásárolni - főként a fürdőszobába -, amelyek minden esetben megállják a helyüket. Fontos szempont az ár mellett a minőség, az anyaghasználat, illetve természetesen a stílus. A hagyományos WC-ülőke azonban remek megoldásnak bizonyulhat, akár a Te otthonodban is. 

 

A hagyományos WC-ülőkék palettája

 

Webáruházunkban számos kivitelben találhatsz fürdőszobai eszközöket. Bár az tény, hogy például egy WC-ülőkét pillanatok alatt le tudsz cserélni, azonban a költségek szempontjából nagyon nem mindegy, hogy milyen időközönként szükséges ezt megtenned. A hagyományos változatok szerencsére széles palettával találhatóak meg nálunk, aminek köszönhetően könnyedén kiválaszthatod a tökéletes darabot. 

 

Legyen szó fahatású, mintás, esetleg egyszerű fehér modellről, itt bármelyikből rendelhetsz egy, de akár egyszerre több változatot is. Nagy kedvenc a STAR, sötét fa WC-ülőkénk, amely lakkozott MDF-ből készült kivitel. Fontos megemlíteni, hogy ez, illetve a többi modell ugyanúgy felhelyezhető a legtöbb szabványos csészére. 

 

A különlegességet kedvelők számára ott van továbbá az Aqualine Palma változata is, amely ugyanúgy MDF-ből készült, ámde egy igazán igényes, pálmafa mintával látták el. A fém pántok tartóssá és elegánssá teszik az amúgy kétéves garanciával rendelkező terméket. 

 

A legegyszerűbb darabunk egyértelműen az Alicante WC-ülőke, amelyet polipropilénből és fehér színben gyártanak. Ez azonban kicsit sem von le az értékéből, hiszen a gyártó két év garanciát vállal a rendkívül kényelmes és tartós modellre. 

 

Nézz körbe tehát még ma, és válassz egyet a hagyományos ülőkékből!