Bozótvágó

A bozótvágó hosszú idejű működése során megbirkózik a sűrű bozótosokkal, a keszekusza cserjékkel és a fákkal is. Ráadásul extra nagy területen is el tudja látni a feladatait. Épp ezért összetett, erőteljes és komoly berendezés, amelynek beszerzése nagy beruházásnak számít a kerti felszerelés kialakítása során. 

 

Előnyei tehát a hosszú üzemidő és a hatalmas teljesítmény. Ugyanakkor meglehetősen nehéz, robusztus gép, ami igénybe veszi használója fizikai erejét is. A mai, modern termékek azonban szerencsére már úgy kerültek kialakításra, hogy használatuk még hosszú távon is kényelmes legyen.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Webáruházunk kerti gép választéka lehetővé teszi a különböző méretű és adottságokkal rendelkező kertek gondozását. A termékkategóriában megtalálhatóak a legkülönbözőbb gépek és berendezések is, amelyek hatékonyan segítik a kerti munkák elvégzését. A csoport legkiemelkedőbb darabja a bozótvágó.

 

Bozótvágó a bokrok ellen!

 

Egy bozótvágóval nemcsak a bokrok ellen vehetjük fel a harcot, a növényzet megfelelő fejlődéséért, esztétikus megjelenéséért is sokat tehetünk. Az általunk forgalmazott Hecht bozótvágó 4 fokozatú motorral működik, ergonomikus kialakításának és egyenletes súlyelosztásának köszönhetően használata abszolút kényelmes. 

 

A háromágú fém vágótárcsa, amellyel rendelkezik, még a legellenállóbb ágakkal, vesszőkkel is meg tud birkózni. A damilfej pedig félautomata módon cserélhető, ami nagyban megkönnyíti a dolgodat. A gép tartozéka továbbá egy vállheveder is, amely segíti a bozótvágó hordozását. Tedd rendbe a bokrokat és az ágas-bogas cserjéket ennek a profi terméknek a használatával! A termékre 12 hónap garanciát vállalunk, és most ingyen szállítjuk házhoz!

 

Legyen saját bozótvágód!

 

A bokrok rendbetételére ősszel és tavasszal is sort keríthetsz. Egy jó minőségű, márkás bozótvágó mindkét évszakban jó szolgálatot tehet. Ha úgy döntöttél, be szeretnél szerezni egyet, ne tétovázz sokat, helyezd a kosárba a terméket, majd add meg személyes adataidat, valamint a szállítási címet! Rendelésed zárásaként már csak a fizetési módok közül kell választanod, (ami történhet utánvéttel, előre utalással és azonnal, bankkártyával is) és letenni voksodat a szállítási módok egyike mellett! Ennyire egyszerű! Rövid időn belül a megvásárolt áru máris bevetésre készen áll! 

 

Fedezd fel kerti gépeink kínálatát, és ha van kedved, szemezgess egyéb kategóriáink között is!