Száraz-nedves porszívó

Úgy gondolod, hogy ideje nagyobb otthoni eszközöket vásárolni? Szükséged van olyan takarítóberendezésekre, amelyek nagyban megkönnyítik a mindennapi életedet? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos ilyen típussal találkozhatsz. Ott vannak például a száraz-nedves porszívók, amelyek a nagytakarítások során lehetnek rendkívül hasznosak. 

 

Ezek segítségével ugyanis nemcsak a port és a szöszt gyűjtheted össze, hanem akár a kárpitodat is kitisztíthatod. Érdemes tehát beruházni egy ilyen nagy teljesítményű gépezetre! Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

Mire képesek a száraz-nedves porszívók?

 

Ezek a háztartási gépek rengeteg mindent lehetővé tesznek a számodra. Míg a hagyományos porszívókkal csak a port tudod összeszedni, addig a száraz-nedves porszívók ennél sokkal többre képesek. Ezekkel a típusokkal a por és a szösz mellett a szennyeződéseket is felszívhatod, illetve még a nedves piszoktól is megszabadíthatod a lakás egyes részeit. Tökéletesen használhatóak továbbá műhelyekben, de még a szabadban is. 

 

Annak érdekében azonban, hogy ezek bármilyen helyen alkalmazhatóak legyenek, a gyártók prémium anyagokból és alkatrészekből állították össze őket. A termékek nagy része többféle fúvókával rendelkezik, amikkel akár a kárpitozott felületeket, illetve az autók belső terét is tisztán tudod tartani. A sokoldalú porszívóval tehát álommá válhat a takarítás. 

 

A száraz-nedves porszívók fajtái

 

A webáruházunkban kapható gépek között megtalálhatod például a Hecht 8380-as változatot, amely bármely otthonban hasznos segítséget nyújthat. Emellett alkalmas irodai, műhelyi, egyéb ház körüli tevékenységek ellátására egyaránt. A rendkívül erős, 3000 wattos motornak hála bármilyen feladatot zökkenőmentesen elvégezhetsz. Fontos tudni azonban, hogy a többi modellhez képest ez is egy viszonylag nagyobb súlyú szerkezet, azonban a praktikus szállításának köszönhetően akár kültérre is viheted. 

 

A minőségi alkatrészek jól bírják a strapát, ahogy a 80 literes acéltartály is. Az erős szívókának köszönhetően a készülék pillanatok alatt eredményesen szabadul meg még az erősebb szennyeződésektől is. Ennek a terméknek a számára nem jelent gondot még a törött üveg, a levél, illetve a víz felszívása sem. Nagy előnye a 3,2 méteres szívótömlő, amivel még a legeldugottabb helyekhez is problémamentesen férhetsz hozzá.

 

Nézz körbe tehát a széles termépalettánkon még ma!