Permetező

A permetező a nyári időszakban az egyik leghasznosabb kerti eszköznek számít. Gyümölcsfáidat és növényeidet óvhatod ezzel a hasznos szerkezettel a kártevőktől és egyéb fertőzésektől.


Weboldalunk a lakásfelújítás, lakberendezés és háztartásvezetés területeire kínál hasznos és minőségi termékeket. A családi házak esetében, tágas udvarral rendelkező házaknál kiemelten fontos a kert karbantartása. Ehhez webshopunk változatos kerti gép kínálatot sorakoztat fel. Az egyik ilyen elengedhetetlen kerti eszköz az ápolt udvarért cserébe a permetező gép. Válassz kedvedre igényeidnek megfelelő modellt!

tovább bezár

Webáruházunk a felhasználóbarát kialakításra épült, így könnyen eligazodhatsz oldalunkon. A széles termékkategória-választék segít leszűkíteni és konkrét termékekre rákeresni, a részletes és pontos termékadatlapok pedig hasznos információkkal látnak el. Kattints a kiválasztott termékre, helyezd virtuális kosaradba és már rendelheted is!

 

Gyors és egyszerű megoldás nehéz kerti gépek beszerzésére, mint amilyen a permetező is. Spórolj időt és energiát magadnak, rendelj online, házhoz szállítással!

 

A permetező pozitívumai és helyes használata

 

Miért ajánlott permetezőgépet beszerezned otthonodba? Amennyiben szereted a növényekkel teli, dús kerteket, az ápolt virágokat, fákat az udvarban, mindenképp érdemes permetezőgépben gondolkodnod.

 

Ez a hatékony szerkezet megvédi növényeidet a káros rovaroktól, rágcsálóktól, szennyeződésektől, baktériumoktól és gombabetegségektől. A permetezőgéppel növényvédő szereket spriccelhetsz a virágokra, bokrokra, hogy egészségesek maradhassanak.

 

A helyes permetezésnek rengeteg szabálya létezik, ezek közül az egyik legfontosabb a maszk és védőruha használata. Szeles időben tilos a permetezés, az ideális hőmérséklet rá pedig 10-25 fok között van!

 

Permetező kínálatunk

 

Udvarod, kerted nagyságától függően választhatod ki a neked megfelelő permetezőgépet. Kínálatunkban a motoros, akkumulátoros, háti és kézi permetezőt találod meg.

 

Kattints a kiválasztott kategóriára, majd tájékozódj a termékek paramétereivel kapcsolatban. Profi és hobbi-otthoni munkához eltérő gépeket válasszunk! Tágasabb kertekbe nagyobb, szűkebb helyekre kisebb kapacitású permetezők ajánlottak.

 

Válassz permetezőgépet nálunk, és rendelj most egyszerűen, gyors kiszállítással!