Rotációs kapa tartozék

Ezen az oldalon található rotációs kapa tartozék kínálatunk. Tavasszal a föld fellazítása és a gyomok kiirtása minden kertész első dolga. Kapálni a használni kívánt terület méretétől függően fárasztó fizikai munka. Ezért ajánlatos a megfelelő rotációs kapa kiválasztása. 

Ennek a kisgépnek legfőbb funkciója az összetömörödött, cserepes földfelszín fellazítása, a gyomnövények eltüntetése és a földforgatás. Segítségével egyszerűen és időtakarékosan tudunk haladni, mentesít a megterhelő kapálás munkálatai alól, sokoldalúsága miatt még költséghatékony is. Számos adapterrel kiegészítve pedig sok más művelési feladatot elvégezhetünk.

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
25 db termék
 

Rotációs kapa tartozékok kiválasztása

A kerti gépek között a rotációs kapa igazán sokoldalú! Fontos átgondolnunk, milyen munkafolyamatok elvégzésére szeretnénk alkalmazni, hiszen számos kombinált eszköz, kiegészítő, tartozék kapható hozzá. Nézzünk meg pár konkrét adaptert webshopunk kínálatából!

Hecht egyoldalú és kétoldalú eke

Ez az eszköz a talajművelés lefontosabb szerszáma lehet. Felelős a termőföld forgatásáért, lazításáért. A kapagéphez könnyen rögzíthetőek az ekék, a szántás elvégzéséhez kiváló adapterek. Így ha gyomtalanításon felül vetni is szeretnénk, mindenféleképpen érdemes beszerezni.

Hecht hótoló lap

Télen, havazás esetén ideális eszköz a hó eltakarítására. Rövid idő alatt tiszta és hómentes megjelenést biztosít, ellenben a hagyományos hólapátolással szemben. Alkalmas udvarra, járdára, utakra is egyaránt.

Hecht burgonyakiszedő 

A burgonyafelszedés időigényes fizikai munka. Ez a tartozék gyors és egyszerű munkafolyamatot tesz lehetővé.

Hecht töltögető eke

Kapagépre helyezhető eke, amely töltögetéshez, növénysorok kialakítására tökéletes eszköz.

A felsorolt kellékek mellett még számos, összesen mintegy 24 darab kiegészítő termék vár, hogy megvásárold, és aztán bevetésre kerüljön a kertben.

Több olyan időszaka is van a kerti szezonnak, amikor hatékonyan vethető be a rotációs kapa. Megfelelő kiegészítő eszközökkel felszerelve a kombinált készülékünk kis helyen is elfér, miközben többféle kisgép feladatát ügyesen ellátja, így nekünk csak egyetlen eszköz fenntartására és működésére kell figyelnünk. 

Ha minőségi anyagokból készült gépet választunk magunknak, akkor hosszútávon alkalmazhatók ezek a sokoldalú szerkezetek. Mint minden motorral működő kerti eszköz, a rotakapa is igényel karbantartást, megfelelő ápolást. Akkor sem kell aggódni, ha a gondoskodás ellenére probléma lép fel. Az áruházunkban vásárolt gép főegysége és kiegészítői több éves garanciát élveznek.