Betonkeverő

Segítségre van szükséged otthon, esetleg vállalkozóként tevékenykedsz és szükséged van minőségi eszközökre, amik megbízhatóan működnek? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálhatsz, amit ennek kapcsán használatba tudsz venni. A betonkeverőink között például többféle márka különféle termékeivel találkozhatsz.

 

Legyen szó 120 literes, esetleg 200 literes kivitelről egyaránt, nálunk mindegyikből találsz megfelelő darabot. Érdemes tehát körbenézni a széles termékpalettánkon és kiválasztani az igényeidnek legmegfelelőbb változatot.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

Hasznos kellékek otthonra és a vállalkozásodba

 

A megfelelő gép beszerzése esetén minden esetben fontos szempont a keverőgépek űrtartalma, hiszen általában ez határozza majd meg, hogy milyen gyorsan tudsz haladni a kinti és benti munkákkal. Nem árt azonban tisztában lenni azzal sem, hogy az adott darabnak mennyire egyszerű a kezelhetősége. Ami még kardinális kérdésnek tekinthető, hogy az adott betonkeverőnek milyen mértékű emberi beavatkozásra van szüksége a benne található anyag keveréséhez. 

 

A forgódobos típusok szerencsére alkalmasak mindenféle munkára, így a legtöbb dolgot ezekkel biztosan ki tudod küszöbölni. Ezek tulajdonképpen teljes mértékben kiváltják a munkaerődet, így közben mással tudsz foglalatoskodni. A felépítésüknek hála bárki könnyedén használatba tudja venni, gond nélkül üzemeltetheted őket, akár hosszabb távon is. Fontos szempont lehet továbbá a tisztíthatóság, amelyre ezeknek a termékeknek a kapcsán nem kell bonyolult eszközökre gondolni. 

 

Milyen betonkeverők kaphatóak?

 

A webáruházunkban megvásárolható betonkeverők között ott vannak például a Hecht különféle méretű darabjai. A belépő szintű, 120 literes, 550 watt teljesítményre képes keverővel olyan területeken is dolgozhatsz, ahol nincs lehetőséged 3 fázisú áramot használni. Alkalmazása jól jöhet a különféle építkezéseken, ahol betont és habarcsot kell összekeverned. Emellett természetesen hasznos eszköze lehet a háztartásodnak, illetve hobbi szintű munkavégzésre sem utolsó gépezet. 

 

A 120 literes kapacitással rendelkező dobnak nagy nyílása van, amelynek köszönhetően könnyedén tudod feltölteni és kiüríteni a tartályt. A benne található speciális kialakítású pengék biztosítják, hogy a keverék tökéletesen eldolgozott legyen. 

 

Kell ennél több a hatékony munkavégzéshez? Nem valószínű!