Kertigép tartozékok

Ez a kategória a kerti gép tartozékokat tartalmazza. Vegyesen mindenféle praktikus eszköz és kiegészítő beszerezhető. Például szívócső, gyomírtó harang, berántókötél, szórófejkészlet, felhajtó rámpa is található ezen az oldalon. Bőséges a termékpaletta. 

 

Öntözőszivattyú, sőt, Hecht multigéphez fűkasza is elérhető. Ezeken kívül kerti traktor kiegészítők és fűgyűjtők is megtalálhatók. Válogass kedvedre, és szerezz be minden szükséges kelléket gépeidhez, hogy még hatékonyabbak lehessenek a kinti munkálatok! Imádsz a kertben tevékenykedni? Meglepnéd magad néhány hasznos eszközzel? Merülj el izgalmas kínálatunkban!

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
66 db termék
 

A háztáji feladatok igen sokfélék, az elvégzésük pedig akkor lehet igazán gördülékeny és zökkenőmentes, ha az összes szükséges berendezés a rendelkezésedre áll. Miért ne tölthetnéd fel garázsodat praktikus tartozékokkal? Multifunkciós gépek plusz kiegészítői, külön készletek, kötelek, szórófejek, nálunk mindent egy körből megrendelhetsz. 

 

Praktikus kerti gép tartozékok

 

Számodra is alapelvárás, hogy a kerted mindig makulátlan legyen? A rendszeres fűnyírás olyan hobbi, mint másnál a makettezés? Ez a kategória a kertben tevékenykedőknek és a barkácsolást kedvelőknek lett kitalálva! 

 

Itt gyűjtöttük össze a kerti gépekhez való speciális tartozékokat, hogy még örömtelibb és eredményesebb lehessen a szabadban töltött idő. Fűgyűjtő zsáktól kezdve, robotfűnyíróhoz kábel javítószettet is megtalálsz. Bármikor jól jöhet egy tartalékhuzal, plusz akkumulátor, az egyes gépeidhez néhány alkatrész. 

 

Fusd át bőséges választékunkat, emellett ne feledd megnézni teljes kerti gép kínálatunkat is, hogy további multifunkciós gépekkel gazdagodj! Tedd kényelmesebbé a mindennapokat, válassz olyan munkagépet és extra kiegészítőt, amilyet csak szeretnél!

 

Webáruházunk egyszerűen használható

 

Nálunk, a Homeluxnál alapvető, hogy áttekinthető és egyszerű legyen a keresés, valamint a megrendelés folyamata. Igyekeztünk úgy felépíteni a webshopot, hogy az egyes kategóriák segítségével gyorsan eligazodhass. Azt javasoljuk, hogy célirányosan nézd át a termékeket, annak alapján, hogy milyen kerti feladatok várnak rád az elkövetkezendő időszakban! 

 

A kerti gép kategória rendkívül hasznos, mely után az eszközökhöz való további tartozékok, kiegészítők áttekintése is nagy segítség. Így biztosan semmi sem fog kimaradni. Rendelj mihamarabb, hogy neki is láthass a kerti feladatoknak!