Kompresszor

Ebben a kategóriában kompresszor választékunkat találod. A Hecht kompresszorok hosszú élettartamúak, nagy segítséget jelentenek a háztartásokban, garázsban, műhelyekben. Többféle típusból válogathatsz, a széria számát az egyes termékek nevénél láthatod, melyekre kattintva további részletes leírást olvashatsz. 

 

Akkumulátoros kompresszorok, olajmentes, csendes változatú berendezések is elérhetők. Vezeték nélküli akkus kompresszoraink segítségével könnyedén felfújhatod a gumiabroncsokat, és felfújható játékokat, valamint a kerékpárok kerekeit egyaránt. Digitális nyomásmérővel rendelkezik, így gyerekjáték a gumiabroncsok feltöltése.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
13 db termék

Elektromos, olajmentes kompresszoraink kisebb műhelyek, garázsok számára a legideálisabbak. Annyira csendesek, hogy szinte észrevehetetlenek, egyéb munkálatok is végezhetők mellettük. Olajmentes termékeink nem igényelnek karbantartást, remek választás azok számára, akik például szórópisztolyos festéshez használnák, mivel a sűrített levegőbe nem jutnak be az olajcseppek. 

 

Ismerd meg kompresszor választékunkat!

 

Webáruházunkban bőséges kínálatból szemezgethetsz, számos olajmentes, csendes típus megtalálható, ugyanakkor vezeték nélküli akkumulátoros kompresszor is elérhető. Vesd össze az egyes termékek típusszámát, és mindenképpen olvass bele a részletes tájékoztatóba, így könnyebb lesz a választás! 

 

Érdemes olajmentes verziót választanod, ha fontos, hogy ne kerüljenek olajcseppek a levegőbe. Bizonyos folyamatoknál, mint például egy festés, különösen lényeges, hogy ne szennyeződjön az anyag, amivel dolgozunk. Ez makettfestés, dekorációs hobbik esetén is alapelvárás. Ugyanakkor egy akkumulátoros kompresszor is nagy hasznodra lehet játékok, abroncsok felfújása esetében. 

 

Azt javasoljuk, hogy praktikus kerti gép kínálatunkat is fusd át, így beszerezheted, ami még esetleg hiányzik a garázsból!

 

Hogyan használd oldalunkat? 

 

Célirányos kereséshez használd a kategória oldalainkat, amelyekkel egy csokorba gyűjtöttük az azonos típusba sorolandó termékeinket. Az egyes aloldalakon belül a listanézet beállításával saját preferenciád szerint szűrheted ki például a kompresszorokat. A népszerűség szerinti opcióval a legkelendőbbeket nézheted meg, ugyanakkor lehetőséged van ár szerint növekvő és csökkenő sorrendet is beállítani. Amennyiben legfrissebb kompresszoraink érdekelnek, kattints a felvitel szerinti választási lehetőségre! Merülj el választékunkban, és rendelj mihamarabb!