Szivattyú

Amikor folyadékot, jellemzően vizet kell szállítanunk egyik pontból a másikba, legegyszerűbb, ha szivattyúval tesszük ezt. A legkülönfélébb helyzetekben lehet szükségünk egy hatékonyan működő szivattyúra. Legyen szó beázott pincéről vagy a fúrt kútból való víz szivattyúzásáról, egy ilyen berendezés mindenképp jól jön.

 

Webáruházunkban három típusú szivattyút találsz. Forgalmazunk búvárszivattyút, benzinmotoros és elektromos szivattyúkat is. Mindhárom technológia esetében a legmagasabb minőségű termékekkel várunk. Böngészd végig szivattyúinkat, és válaszd ki a neked valót.

tovább bezár

Búvárszivattyú

 

Számunkra minden termékkategóriában fontos, hogy kiváló minőségű árucikkekkel várjunk. A búvárszivattyúink esetében sincs ez másként. Épp ezért számos modellt találsz a Hecht német gyártótól, amely garancia a precizitásra és a minőségre. 

 

Mélykút szivattyút és szennyezett vízhez is használható merülőszivattyút, sőt úszó szivattyút is vásárolhatsz nálunk. A Hecht mellett a másik népszerű márka, az Alko termékeit is megrendelheted tőlünk. Különféle teljesítményű merülőszivattyúik ugyancsak első osztályú termékek.

 

Benzinmotoros szivattyú

 

Amennyiben nagyobb mennyiségű folyadékot kell megmozgatnunk, más megoldásra lesz szükségünk. Ha nem a kerti kút vagy az elöntött mélygarázs kiszivattyúzása a cél, válasszunk benzinmotoros modellt. Ezek a termékek, melyeket a Hecht és az Alko fémjelzésével is forgalmazunk, több tízezer liter vizet kezelhetnek óránként. 

 

Épp ezért, ha a medencénk vizét szeretnénk kiszivattyúzni vagy egy egész víztározót, esetleg tavat, akkor benzinmotoros szivattyúra van szükség. Akkor is ez a típus az ideális választás, ha nem áll rendelkezésre elektromos hálózat a munkaterületen. 

 

Elektromos szivattyú

 

Ha csupán otthoni használatra keresünk szivattyút, akkor nagyon jó alternatívát jelentenek az elektromos készülékek. Ugyancsak az Alko és a Hehct termékeit ajánljuk, különféle teljesítményekben.

 

A házi vízműveink tökéletes kiegészítői lehetnek a kerti öntözőrendszerünknek. Segítségükkel jóval kényelmesebbé, gyorsabbá és víztakarékosabbá válhat a locsolás. Érdemes alaposan végigböngészni a szivattyúkat, ugyanis nagyon változatosak a termékeink. Kisebb kertekben, termőföldeken és vízi élőhelyeken is hasznát vesszük egy vízmozgató készüléknek.