Védőfelszerelés

Ebben a kategóriában védőfelszerelés, védőkesztyű kínálat vár. Egy ilyen védelem legfőképp láncfűrésszel történő munkához ajánlott. Emellett bátran használható ásáshoz és egyéb nehezebb kerti tevékenységhez, melynél jelentős igénybevételnek van kitéve a kezünk. 


Mielőtt bármilyen feladatnak nekilátsz, mindig ellenőrizd, hogy a körülmények megfelelően biztonságosak-e, illetve azt is, hogy a használni kívánt eszközeid működőképesek és alkalmasak a tervezett munkához. Bizonyos folyamatok megkövetelik, hogy speciális védőkesztyűt is használj!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Webáruházunkból nem csupán kerti gépeket szerezhetsz be, hanem megfelelő védőfelszerelést is biztosítunk, hogy biztonságosan dolgozhass. A test védelme a legfontosabb, tehát a munka megkezdése előtt alapos tervezés és megfelelő óvintézkedések is szükségesek.

Védőfelszerelés kínálatunk

Válaszd Hecht termékünket, amely strapabíró, erős anyagból készült, így megfelelő védelmet biztosít a láncfűrésszel végzett munka során. A védőfelszerelések használata megóvhat a váratlan balesetektől, ezáltal elkerülhetők az ügyeleten töltött hosszú órák. Légy felkészült, dolgozz biztonságosan, a testi épségedet mindig szem előtt tartva! 

A jó idő beköszöntével különösen sok a teendő a kertben, kezdve a fák metszésétől, a rendszeres fűnyíráson át, a fűrészelésig. Akik imádják a kihívásokat, maguk szeretnek megoldani minden felmerülő problémát. Téged is gyakran megkér a szomszéd kisebb-nagyobb feladatokra? Ez esetben nálunk a legjobb helyen jársz! Kerti gép választékunk is a rendelkezésedre áll, melyben fűnyírókat, lombvágókat, takarítógépeket és sok hasznos szerszámgépet megtalálsz. 

Biztonságos munkavégzés megfontoltan

A kinti munkák során gyakran nem várt események történnek, mint egy gally felcsapódása, a szerszám kiesése a kezünkből vagy épp a kezünk elvágása. Fontos a biztonság és a megelőzés, hogy a nagyobb baj elkerülhető legyen. Bizonyára hallottál már mutatóujj balesetről, súlyos kézsérülésekről. Ezek elkerülésére alkalmazandók a praktikus védőkesztyűk.

A megfontoltság egyben magabiztosság is, a speciális védelmi eszközök révén sokkal biztosabb és pontosabb lehet a kezünk. Gondolj csak bele, ha garantált a biztonság, akkor nem terelődik el a figyelem, könnyebb összpontosítani is a konkrét részfeladatra. Nézd át erős, strapabíró védőfelszereléseinket és dolgozz előrelátóan!