Oakland kerti szerszámos ház 759

Termékverzió: Oakland kerti szerszámos ház, barnás szürke-grafit színben
Cikkszám: 230390
Tömeg: 189 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
684 990 Ft
Nincs raktáron
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Időjárásálló Időjárásálló
Karbantartást nem igényel Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás Könnyű tisztítás
UV védelem UV védelem
Méret
229x287 cm
Normál szállítás : 6900 Ft
Prémium szállítás : 12900 Ft
79 000 Ft
14 000 Ft
10 500 Ft

Adatok

Kampány típusa
Legjobb ajánlatunk
Méret
229x287 cm
Termékverzió
Oakland kerti szerszámos ház, barnás szürke-grafit színben
Garancia idő
36 hónap
Gyártó
Curver

Termékleírás

Termékjellemzők
Élvezze a robusztus stílus és a praktikus tárolás tökéletes kombinációját az ultra erős Oakland 759  fészer segítségével. A tartósan épített fészer erős konstrukcióval büszkélkedhet, megerősítve acél megerősítésekkel, amelyekben megbízhat, hogy ellenálljon a legkeményebb időjárási körülményeknek. Nagy teljesítményű padlóval rendelkezik, amely távol tartja az iszapot és az esővizet a fűnyíróktól és az ATV-től. Fa textúrájú falainak köszönhetően ez az istálló teljesen testreszabható - festeni, fúrni és vágni lehet, ahogy szeretné. A szilárd dupla ajtók szellőzést tesznek a dolgokba, és a magas mennyezet lehetővé teszi, hogy kényelmesen járjon belül. Ez a fészer nem rothad, nem fakul, rozsdásodik és nem romlik, és alig kell ujját felemelned, hogy jól néz ki.

A keter igéret

Minden időjárásállóidőjárásállóNulla karbantartásnulla karbantartás
Easy Cleankönnyű tisztításFade FreeUV védelem

A Keter Oakland 759 kerti ház szilárd műanyag házból készül. Az Oakland 759 242 cm magas, 229 cm széles és 287 cm mély. A ház belseje több, mint 5 m2 felhasználható terület!

Karbantartás ingyenes!

A Keter Oakland 759-ből készült szerszámház kivételesen jó választás a kert számára - a műanyag, amelyből a ház készült, tökéletesen tükrözi a természetes fa szerkezetét és megjelenését - első pillantásra az anyagok megkülönböztethetetlenek. Az Oakland kunyhója nem igényel karbantartást vagy ápolást. Ez vitathatatlan előny a faházakkal szemben. A különbség kb. Egy év elteltével látható, amikor a fa újabb és költséges, időigényes védelmet és karbantartást igényel, míg az Oakland kunyhó továbbra is ugyanolyan állapotban van, mint az elején! A szerszámház tervezése nem igényel további kezeléseket, ami sok időt és pénzt takarít meg. A ház előállításához használt anyagok nem rothadnak, nem hámlanak, és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. 

A ház célja és felhasználása

A ház belseje 5,25 m2 használható terület. A széles, kétoldalas ajtó lehetővé teszi a kényelmes belépést a belső térbe. Mindkét ajtólap kinyitásával kapunk egy 148 cm széles bejáratot - fűnyíróval, traktorral vagy akár négykerékpárral is betudunk menni! A ház ajtaját tömör fém reteszel lehet bezárni, amelyet további lakattal (lakat nem tartozék) lehet rögzíteni . Ennek a védelemnek köszönhetően szorosan bezárjuk a házat. A háznak sárgallérja van, amely az ajtó alatt található - szilárd küszöbértékként szolgál a belépés megkönnyítéséhez, például fűnyíróval.A szoros és tartós padló védi a belső teret rágcsálók és más állatok ellen. A falhoz további elemeket is rögzíthetünk, például akasztókat vagy polcokat. A ház tetején a ház magassága kb. 230 cm, tehát még nagyon magas tárgyakat is tudunk behelyezni.

Gyors és egyszerű összeszerelés - használatra kész!

Az Oakland 759 szerszámház gyakorlatilag használatra kész - ha házat vásárol, minden szerkezeti elemet megkap, beleértve a padlót is. Ezenkívül az Oakland 759 ház egyszerű összeszerelése és egyértelmű utasításai lehetővé teszi, hogy a házat tapasztalatlan emberek is öszetudják szerelni. A szerszámház teljes élvezete érdekében a munka ütemétől függően 6-9 órát vesz igénybe a szerelés.

A kerti ház további előnyei

Az Oakland 759 ablakokkal és tetőablakokkal van felszerelve - nekik köszönhetően a ház elég fényes, és ezenkívül megóvja a belső teret a nedvességtől. Az átgondolt kialakítás azt jelenti, hogy az ablakot az Ön igényei szerint négy helyre lehet felszerelni. Az az ablakok helyét kiválaszthatjuk az összeszerelés során. 

A falak bármilyen színűek lehetnek

Az Oakland 759 szürke árnyalatú - a ház falai világosabbak, az ajtók, ablakok és a tető sötétebbek. A ház bármilyen színűre festhető tetszés szerint. A speciális anyag, amelyből készül, és a durva felület megkönnyíti a festék felszívódását és tartását. Javasoljuk, hogy festés előtt olvassa el figyelmesen az utasításokat. A ház festése azt jelenti, hogy elveszíti az áru visszaküldésének lehetőségét.

Tartós szerkezet és biztonság

A ház szilárd, erős felépítésű. A gerendás tető acélszerkezetű szerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően ellenáll a hónak - a hótakaró szabadon csúszik le a tető lejtőiről. Az Oakland 759 rögzíthető horgonyokkal a talajhoz (külön megvásárolható) a teljes szerkezet további rögzítéséhez. A ház padlójában speciális lyukak vannak, amelyek lehetővé teszik a telepítést. 

További Tudnivalók: kapacitás: 12,06 m³, alapterület: 5,25 m² , fal vastagság: 20 mm, tetőterhelés: 75 kg / m², padlóterhelés: 150 kg / m²

Termék súlya: 165 kg

Csomag méretei: m: 46 cm, sz: 227 cm, mé: 132 cm

Termék méretei

külső méretbelső méretablak méretAjtó méret
Magasság242 cm230 cm65 cm182,5 cm
Szélesség229 cm201 cm68 cm148,5 cm
Mélység287 cm261 cm

Videók

Vélemények

(1 vélemény)
Lenke
2022.11.11 13:39

Nagyon szuper!

Előnyök: -

Hátrányok: -

Oakland kerti szerszámos ház 759
Nincs raktáron