Calidus Hemlock 5-6 személyes finn szauna

Termékverzió: Calidus Hemlock 5-6 személyes finn szauna
Cikkszám: WS00177
Tömeg: 390 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
1 586 400 Ft
RRP: 1 949 900 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 16900 Ft
110 000 Ft
14 000 Ft
10 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Calidus Hemlock 5-6 személyes finn szauna
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Mérete

200x170x210 cm

Anyaga kanadai hemlock fenyő
ajtók,üvegekek vastag 8 mm
Teljesítmény 9 kW/380 V

Termékleírás

A szauna magas hőmérséklete és a képződő gőz hatására fokozott izzadás lép fel, ami kitágítja a bőr pórusait. Az izzadás segítségével pedig a pórusokon át távoznak szervezeünkből a toxinok és más lerakódások. A szaunázók sokszor felfrissülést és egészségi állapotuk javulását tapasztalják, ami nem véletlen. Az izzadás által szervezetünk méregteleníti magát, izmaink ellazulnak, és általános közérzetünk emiatt jelentősen javul. A meleg gőz hatására a vérkeringés felfezsdül testünk minden porcikájában, beleértve az izmokat és az ízületeket is. Ennek hatására pedig javul az oxigénellátás, ami a sejtek regenerálódásához, képződéséhez létfontosságú. Sokan a szaunázást hatékonyabb súlycsökkentő módszernek tartják mint a sportokat. Tény, hogy a szauna pozitív hatással van a metabolizmusunkra - gyorsítja és fokozza a hatékonyságát, ami pedig súlycsökkenést eredményezhet. 15-20 perc szaunázás 1 óra tempós gyaloglással vagy könnyebb edzéssel ér fel!  A rendszeres szaunázás segít a feszültség oldásában. Az alvási nehézségekkel küszködők különösen kedvelik, mert a szaunázás mély és pihentető alvást vált ki. 

Calidus Hemlock finn szauna

A meleg gőz hatására a vérkeringés felfezsdül testünk minden porcikájában, beleértve az izmokat és az ízületeket is. Ennek hatására pedig javul az oxigénellátás, ami a sejtek regenerálódásához, képződéséhez létfontosságú.Sokan a szaunázást hatékonyabb súlycsökkentő módszernek tartják mint a sportokat. Tény, hogy a szauna pozitív hatással van a metabolizmusunkra - gyorsítja és fokozza a hatékonyságát, ami pedig súlycsökkenést eredményezhet. 15-20 perc szaunázás 1 óra tempós gyaloglással vagy könnyebb edzéssel ér fel!  A rendszeres szaunázás segít a feszültség oldásában. Az alvási nehézségekkel küszködők különösen kedvelik, mert a szaunázás mély és pihentető alvást vált ki. Faborítású hőálló világítótestel, szellőztető nyílással, hő és páramérővel, fadézsával , homokórával és lávakővel is rendelkezik.

Hemlock fenyő szauna

hemlock fenyő Kanadából származik - az egyik legjobb alapanyag a szaunák gyártásához. Laza szálszerkezetének köszönhetően jól tűri a hőingadozást, így az infraszauna használata során nem reped meg. Színe egészen világos barna árnyalatú.

Miért a Calidus Hemlock szaunát válassza?

A szauna amellett, hogy egy kellemes időtöltés, számos olyan hatása is van, amely jó szolgálatot tesz az egészségünk megőrzése érdekében. Minden wellness hotelben, vagy igényesebb uszodában megtalálható a finn szauna, de a jó hír az, hogy manapság már az otthonainkban is tudjuk élvezni áldásos hatásait.A szaunázás a bőrt is látványosan megszépíti. Ez részben az izzadással távozó méreganyagoknak köszönhető, és annak is, hogy ilyenkor a bőr elhalt, elszarusodott rétegei leválnak, ezáltal a bőr gyorsabban elkezd regenerálódni.A rendszeres szaunázás, nemcsak a bőrünk szépsége és az alakunk megőrzésében lehet segítségünkre hanem általa egészségesebbek is lehetünk, hiszen erősíti az immunrendszerünket is. A szaunázás amellett, hogy számtalan módon támogatja a szervezetünket, a hangulatunknak is jót tesz. Rendszeres használata segít a feszültség oldásában.

Vélemények

(1 vélemény)
Dóra
Igazolt vásárlás
2022.12.01 11:29

.

Előnyök: -

Hátrányok: -

Calidus Hemlock 5-6 személyes finn szauna
Rendelhető
INGYEN szállítás
1 586 400 Ft
RRP: 1 949 900 Ft