Automata medence porszívó

Itt a nyár? Ideje előszedni a medencét? Már elől van, de felgyülemlett benne a piszok? Akkor ne is menj tovább, hiszen webáruházunkban minden szükséges kiegészítőt megtalálhatsz, amire a karbantartáshoz szükséged van. A melegben és a forróságban sajnos sokszor akadhat probléma a takarítással, azonban egy automata medenceporszívó jó szolgálatot tehet a mindennapokban.


 


Legyen szó Pooltrend önjáró automata változatról, esetleg Pontaqua típusról, nálunk bármelyiket megrendelheted. Nézz körbe a kategórián belül, és válassz egy minőségi terméket még ma!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

A medenceporszívó előnyei

 

A medenceporszívók nagyban meg tudják könnyíteni a mindennapokat. Nyáron a nagy forróságban ugyanis sok minden le tud rakódni a berendezés aljára, aminek karbantartása nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. Az automata változatok előnyei, hogy vákuumtöltővel rendelkeznek, pillanatok alatt üzembe lehet őket helyezni, amihez még szakértelemre sincs szükség. Ennek köszönhetően ráadásul nincs szükség több másik kiegészítőre is, hiszen a berendezéssel bárki tisztává varázsolhatja a víz alját. 

 

Az automata medenceporszívók kínálata

 

A webáruházunkban számos medenceporszívót találhatsz, azonban az automata változatok sokkal jobb választásnak bizonyulhatnak. Ezek működtetéséhez szinte semmit sem kell tenned, egyszerűen beleteszed a medence aljába, és már mennek is maguktól. A Pontaqua gyártó a saját termékére egy év garanciát vállal, amivel gazdaságosan és egyszerűen tisztíthatsz ki egy maximum 50 köbméteres medencét. Alkalmazhatod bármilyen, nem változó mélységű földre helyezett és földbe süllyesztett berendezéshez egyaránt. 

 

Másik remek megoldás a Pooltrend önjáró típusa, amihez 8 méteres kábel is tartozik. A szintén a Pontaqua gyártmányra már két év garancia van, így egy fokkal minőségibb darabról van szó. A 24 V feszültséggel működő eszköznek a szűrőzsákja extrán nagy méretű, ami lehetővé teszi egy nagyobb medence folyamatos karbantartását is. Az 1-1,5 és 2 órás beállítható üzemidő észrevétlenül teszi ismét kristálytisztává a medence alját. 

 

A medence karbantartásához nem szükséges tehát millió és egy eszköz. Az automata porszívóval ugyanis Te is egyszerűen tisztíthatod a medencédet. Nézz körbe a széles termékpalettánkon még ma, és rendeld meg a neked tetsző típust!