Medence porszívó fej

Itt a nyár? Előkerült a medence, de nehezen tartod karban a berendezést? Akkor ne is menj tovább, hiszen a webáruházunkban megannyi kiegészítő közül válogathatsz. A medenceporszívó fej tökéletes megoldás, hogy gyorsan, könnyen és hatékonyan szedhesd fel az alul felhalmozódott piszkot.


 


Válogass kedvedre a Hecht gyártmányai, a zsákos megoldások és a hagyományos típusok között. Bármit is rendelsz tőlünk, a minőségben és a prémium anyaghasználatban biztos lehetsz. Nézz körbe még ma, és válassz egy hasznos kelléket, ami megkönnyítheti a mindennapos medencetakarítást.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Milyen medencetisztítót érdemes otthon tartani?

 

A nyári időszakban a medence karbantartásához számos kiegészítőre lehet szükség. Természetesen nemcsak nagyobb beruházást igénylő automata porszívóról lehet szó, hiszen kelleni fog takarófólia, vegyszer, de sok esetben még létra is. Amennyiben azonban már van otthon egy nagyobb berendezésed, amivel az alsó részt is meg tudod tisztítani, akkor biztosan szükséged lesz egy plusz porszívó fejre. 

 

A medenceporszívó fejek kínálata

 

A webáruházunkban számos medencetisztítót találhatsz, ezek többségéhez azonban néha plusz kiegészítőkre is szükséged lehet. Ilyen például a porszívó fej is, amely sok esetben gyorsan elhasználódik. Nem muszáj azonban az egész berendezést leváltani, elegendő ezt az aprócska kelléket kicserélni, hogy a takarítás ismét hatékony legyen. 

 

A Hecht De Lux oldalkefés megoldása remekül alkalmazható bármely modell esetén. A gyártó a termékre két év garanciát vállal, ami megbízhatóságot sugall a vásárlók számára. Ezt egyszerűen csak a medence szűrőjéhez kell hozzákötni, amihez a Hecht teleszkópos nyél lehet a legjobb megoldás. 

 

Egy másik Hecht fej is jó választás lehet, mint például a harminc centiméteres típus. A zsákos kivitel azonban már a Pontaqua gyártótól került hozzánk, aminek használata rendkívül egyszerű. Az alkalmazása nem igényel nagyobb szaktudást, praktikusan és egyszerűen lehet használatba venni. Ez azonban inkább kisebb kerti medencékhez lehet ideális választás. A fej egyik csonkjára csatlakoztatott tömlőn át a bejövő vizet átszűri a hozzá tartozó kis zsákba. 

 

Bármelyik mellett is döntesz, egyik prémium gyártmányban sem fogsz csalódni. Nézz körbe még ma a széles palettánkon, és válassz egyet, hogy megkönnyíthesd a mindennapos medencetisztítást.