Medence porszívó fej oldalkefével

Termékverzió: Medence porszívó fej oldalkefével
Cikkszám: LMPF-01
Tömeg: 830 g/db
Garancia idő: 12 hónap
3 990 Ft
RRP: 8 990 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 1290 Ft
Prémium szállítás : 1700 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Medence porszívó fej oldalkefével
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termékleírás

A medence porszívó egy speciáliseszköz, amelynek segítségével hatékonyan lehet eltávolítani a medence alján, falain és lépcsőin lerakódott szennyeződéseket, mint például a homok, a levél és az egyéb szennyeződések.

Az automata medence porszívók egy előre beprogramozott útvonalon mozognak a medence alján, és önműködően szívják fel a szennyeződéseket. Ezek az eszközök általában a medence szűrőrendszeréhez csatlakoznak, és a víz áramlását használják a szennyeződések felvétele és eltávolítása érdekében.

A kézi medence porszívók kézi vezérléssel működnek, és a felhasználók által irányított mozgással szívják fel a szennyeződéseket. Ezek az eszközök általában különálló berendezések, amelyeket a medence szűrőrendszeréhez kell csatlakoztatni. A felhasználók kézi irányítással vezethetik a porszívót a medence alján és falain, hogy a szennyeződések minél hatékonyabban eltávolíthatók legyenek.

 

Előnyei:

A medence porszívók kialakítása általában könnyűsúlyú és kompakt, hogy a használat során kényelmesen mozgathatóak legyenek. A szívófejek speciális kialakítása lehetővé teszi a szennyeződések könnyű felvételét, és a speciális szűrőrendszer hatékonyan távolítja el a nagyobb szennyeződéseket a vízből.

Használata:

A medence porszívók használata fontos szerepet játszik a medence tisztán tartásában és a víz minőségének megőrzésében. A rendszeres használat lehetővé teszi a medence szennyeződéseinek gyors és hatékony eltávolítását, így minimalizálva a víz kémiai kezelésének és tisztításának szükségességét

Kinek ajánljuk a medence porszívó kefés fejet:

Minden medence típushoz megfelelő lehet, hiszen a keféivel könnyedén felszedi a koszokat a medence minden területéről, amit utána a porszívó eltávolít a vízből.

Vélemények

Medence porszívó fej oldalkefével
Rendelhető
3 990 Ft
RRP: 8 990 Ft