Locsoló fej

Az öntözéstechnika egyik legmeghatározóbb részét képezi a locsolófej. Ebből számos típus áll rendelkezésre, célja pedig nem más, minthogy az igényekhez igazodó öntözési mintákkal szolgáljanak. Feladata a víz szétbontása, amely lényegesen leegyszerűsíti a locsolást. 


 


Webáruházunkban a különösen megbízható Hecht márka termékeit hoztuk el neked, amelyek mindegyike kiváló minőséggel rendelkezik, garantálva ezzel az időtállóságot. Szeretnéd profi módon végezni a kertben helyet kapó növények öntözését? Válassz nívós locsolófejeink közül!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Az öntözéstechnika részeit képező eszközök segítségével ma már könnyen és gyorsan kivitelezhető a locsolás. A legcélravezetőbb egy komplett, automata öntözőrendszer kiépítése, de ha nem áll rendelkezésre elegendő hely hozzá, vagy nincs is rá igazán szükség, az öntözés kézzel is kivitelezhető. Egy, a kerti kúthoz csatlakoztatható tömlőre és egy locsolófejre azonban mindenképpen szükséged lesz. 

 

Locsolófej széles választékban

 

A locsolófejek között vannak hordozható és helyhez kötött, földbe szúrható öntözőfejek is. Ez utóbbi főként a gyep öntözésére alkalmas, de akár az azonos vízigénnyel rendelkező konyhakerti növények locsolása is megoldható a segítségükkel. 

 

A legkönnyebben és legkényelmesebben egy locsolópisztoly használható, hiszen tökéletesen kézre áll. Ebből több változat is elérhető választékunkban a Hecht márka termékeinek képében. Ezeken beállíthatod, hogy pontosan milyen mintában szeretnéd a növényekre juttatni a vizet. 

 

Az öntözőrudak hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. A fű öntözésére pedig egy esőztető rendszer a legalmasabb, amely négyszög alakban, forgó formában és egyéb funkciókban is működtethető. A konkrét típust érdemes minden esetben a kert adottságaihoz igazodóan kiválasztani. 

 

Termékbeszerzés pillanatok alatt

 

Ha szeretnél sokáig használható, minőségi termékekre szert tenni, vedd szemügyre Hecht locsolófejeinket. Ha sikerült kiválasztani a megfelelőt, egyszerűen csak helyezd a kosárba, add meg a szükséges adatokat és a szállítási címet, majd válassz a rendelkezésre álló fizetési és szállítási módok közül. Lehengerlő választékkal és kedvező árakkal várunk! Könnyítsd meg a kertészkedést a mi segítségünkkel!