Tűzrakók

Tűzrakó 

 

Napjainkban különösen népszerű tevékenység a kertben történő sütögetés, melyhez tökéletes megoldást kínál egy tűzrakó. A szabadban készült finomságok jóval ízletesebbek, ráadásul igen sokféle étel elkészíthető. Húsok, zöldségek, a lehetőségeink szinte végtelenek. Paprikás krumpli, gulyás, halászlé, lecsó, és még hosszan sorolhatnánk. 

 

Egy tűzrakóban biztonságosan sütögethetünk, akár szalonnát, kolbászt is, de mályvacukrot is készíthetünk desszertként. A tűzrakót nem csupán közvetlenül használhatjuk, hanem bográcsot, edényt is helyezhetünk a parázsra. Természetesen ennek előfeltétele a helyes kialakítás és a megfelelő elrendezés.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Egy hordozható, mobilis tűzrakót például magunkkal vihetünk bárhová, mely alapból is tökéletes kiegészítője a kertnek. A közös időtöltés során változatos fogások készíthetők a családdal és a barátokkal.

 

A tűzrakó sokrétűen felhasználható

 

Kerti grill termékkörünkben a tűzrakók is helyet kaptak, melyek egészen megváltoztathatják az udvar összképét. Népszerűségének oka, hogy könnyedén használható, és nem igényel különleges előkészületeket sem. Ki ne szeretne szalonnát sütni a barátaival, jókat beszélgetni a mályvacukor készítés közben? Egy ízletes gulyás bográcsban elkészítve, az egész család számára? A rendkívül praktikus és sokoldalúan alkalmazható tűzrakóval szinte bármit elkészíthetünk. 

 

Többféle változata is létezik, a hordozható, vas tűzrakóktól kezdve egészen a téglából épített típusokig. Formavilágukat tekintve is igen változatosak. Amennyiben nem magunk építenénk téglából, kőből, választhatunk mobilis vasból készült edénykét is, vagyis egy tűzrakó tálat vagy kosarat. 

 

Bármely változat mellett is döntünk, elsődleges a biztonság. Mindenképpen arra alkalmas területen használjuk! A gyújtás előtt ellenőrizzük a stabilitását. Tisztítását pedig kizárólag lehűlt állapotban végezzük el. Vigyázzunk gyermekeinkre, kiskedvenceinkre is!

 

Hangulatos tűzrakó a kertben

 

A tálak, kosarak legnagyobb előnye, hogy dekoratív módon is elhelyezhetjük a kertben, például készíthetünk egy mutatós betontégla keretet is. De akár kisebb tartóoszlopra is tehetjük. Fontos azonban, hogy az esztétikai kívánságok ne menjenek a biztonság rovására! Inkább törekedjünk a lehető legstabilabb megoldásra, mégha letisztultabb is a design. Az egyszerű puritán kialakítás a természet közelsége mellett olykor még hangulatosabb is, mint a díszesebb opciók.