Gyerekágy

Gyerekágy választékunkat ezen az oldalon találod! Míg az otthonunk berendezése általában sok évig állandó, legalábbis a nagyobb berendezési tárgyak tekintetében, addig a gyerekszoba berendezése többször is változhat, ahogy nő a gyermekünk, vagy bővül a családunk. 

A rácsos ágyat, a járókát hamar kinövik, és kezdhetünk gondolkozni rajta, hogy milyen gyerekágyat vegyünk helyette. Ha még nem vásároltál gyerekbútort, talán téged is meglep majd az a hatalmas választék, ami akár a gyerekágyak terén is található. Hirtelen talán nem is tudunk dönteni, olyan sok szebbnél szebb és ötletesebbnél ötletesebb kivitelben kínálják a gyártók ezen termékeiket.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
14 db termék

A gyerekágy kiválasztása

Több szempontot is érdemes figyelembe venni, de talán az első és legfontosabb, hogy elengedő tér maradjon a szobában az ágy mellett. A gyerekszobát az alváson kívül sok évig használják gyermekeink játékra, majd később tanulásra is. 

Fontos megfigyelni a szobánk adottságait olyan szemmel is, hogy mely részek azok, amin nem tudunk változtatni. Az ablak és ajtó helye például ilyen. De a központi fűtéses otthonokban, ahol nem padlófűtés van, adott a radiátor helye is. Ezek azért fontos tényezők, mert sokan nem szeretik az ablak és a radiátor közelébe helyezni a gyerekágyakat, hogy ez ne befolyásolja az alvás minőségét. 

A méret 

A 70x140 cm nagyságú gyerekágyak nagyjából az óvodáskor végéig szolgálják ki gyermekeinket, utána már 80x160 cm-es, majd a 90x200 cm-es méretek következnek. Ez azt is jelenti, hogy mire felnő egy gyermek, akár négy ágyra is szüksége lehet. A gyártók szerencsére gondolnak erre a problémára, és léteznek már a gyerekbútor kínálatban olyan praktikus gyerekágyak, melyeknek hosszban is növelhető a mérete. 

Funkcionalitás

Akár több gyerekünk van, akár egy, vannak olyan jól tervezett gyerekágyak, amelyek helyet spórolnak nekünk. Több gyereknél ilyen hasznos funkció az emeletes ágy, míg egynél a galériás ágyak vagy az íróasztallal, tárolókkal kombinált gyerekágyak lehetnek ilyenek.

Webshopunk gyerekágy kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy a fenti szempontok alapján, biztosan megtaláld a ti gyerekszobátokba legmegfelelőbb gyerekágyat! Játékostól a vagányig, fiústól a hercegnősig rendkívül széles választékot kínálunk. Sőt, olyan különlegességet is hoztunk, mint a Montessori ágy, ami a módszer filozófiájának megfelelően a gyermekek igényeit tartja szem előtt, megnyitva a képzeletük kapuját, és hozzájárulva az optimális fejlődésükhöz.