Fali polc

Amikor berendezzük az irodánkat, az egyik legfontosabb kérdés a munkaeszközök és dokumentumok tárolása. Ugyanolyan gonddal kell kialakítanunk otthoni munkaterületünket is, mint az irodai közeget. Ebben lesz segítségedre webáruházunk. Fali polcok, irodai székek, tárolószekrények változatos kínálatát találod meg nálunk.

A falra rögzíthető tárolók nagy előnye, hogy megsokszorozza a lehetőségeinket úgy, hogy nem foglal helyet az alapterületből. Elhelyezhetünk fali polcokat az asztal vagy épp az irodai kanapé fölé. Modern és hagyományos modellekkel egyaránt várunk, nézz körül bátran.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
58 db termék
 

Függő szekrényeink több színben

 

A fali polcok felszerelése elsősorban helytakarékossági, emellett azonban esztétikai szempontból is előnyös. Függő szekrényeink színei és formavilága ékei lesznek az irodádnak. A bennük rejlő tárolási lehetőségek igazán sokszínűek.

Amellett ugyanis, hogy nyitott polcokkal rendelkeznek, zárható szekrényekkel is felszerelte őket a gyártó. Nagyon különleges, egyszerre elegáns és otthonos megjelenéssel bír az Emio 7 sonoma tölgy és fehér színben. Akár háló- vagy nappali szobában is megállja a helyét.

 

Fri fali polc

 

Egyre nagyobb divat a multinacionális cégeknél és kisebb vállalatoknál egyaránt az innovatív munkakörnyezet megteremtése. Ha szeretnél egy formabontó, modern irodában dolgozni, a Fri fali polcok neked való modellek.

Itt szó sincs a hagyományos téglalap vagy négyzet alakról. Az MDF-lemezek szögletes kígyóként tekeregnek az irodád falán. A vízszintes felületek adnak helyet a könyveknek, az iratoknak, a dossziéknak vagy a személyes tárgyaknak. A Fri fali polc az elegáns fehér mellett fekete és extravagáns zöld színben is kapható. Alakítsd ki velünk a jövő munkaállomását akár otthon, akár az irodában.

 

Artid fali polcok

 

Ha azt gondoltad, hogy a Fri polcokkal kimerültek a modern tárolóink lehetőségei, bemutatjuk az Artid modellt. Ez a lakkozott bambusz egyszerre természetes és formabontó. Az alapanyag színei melegséget árasztanak, míg a kör kialakítás szembetűnő megjelenést ad a polcnak.

A munkahelyünk és az otthonunk előszobáját is bátran ékesíthetjük az Artiddal. A polcok vízszintes felületeit tárolásra használhatjuk. Az öt darab fogason pedig elférnek a kabátok, a táskák vagy épp a kulcsaink. Böngéssz irodabútoraink széles kínálatában, és rendezkedj be a munkanapokra.