Locsoló tömlő

Egy locsolótömlő használata nélkül a locsolás tulajdonképpen megoldhatatlan lenne. Kivéve persze akkor, ha mindenhova egy locsolókannában szeretnéd elvinni magaddal a vizet. Ez azonban meglehetősen nehézkes, időigényes, fárasztó, és nagy mennyiségű víz szállítását nem is teszi lehetővé. Egy méretes veteményesben vagy kertben elengedhetetlen egy jól funkcionáló, a hely adottságaihoz és a növények igényeihez igazodó öntözőrendszer kialakítása az erre szolgáló öntözéstechnika eszközök alkalmazásával. Webshopunkban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
8 db termék

Locsolótömlő minden kertben!

 

A kannából történő locsolásnak a lakásban, egy balkonon vagy a teraszon van helye, ahol csak néhány virág kiált vízért. Ez azonban egy konyhakertben túlságosan megterhelő lenne. Annak érdekében, hogy a kútról vagy a szivattyúról a célhoz tudd juttatni a vizet, kellő hosszúságú locsolótömlőre lesz szükséged. Nemcsak az öntözés során jön azonban jól, hanem például akkor is, amikor autómosásra kerül sor, vagy a kerti bútorok, berendezések tisztítása válik szükségessé. 

 

Webshopunkban számos méretben és kivitelben kapható locsolótömlő. Bizonyos típusokhoz csatlakozó és locsolófej is tartozik, így azonnal használatba is vehető. Az ezekkel az alkatrészekkel nem rendelkező tömlők kútra való csatlakoztatásához vagy másik slaggal történő összekapcsolásához egy csatlakozóra is szükség lesz. 

 

Kínálatunkban minden megtalálható!

 

Nálunk 15, 25, sőt, még 50 méter hosszú tömlők is rendelkezésre állnak. Meghatározó jellemzőjük az átmérő, hiszen a különböző vastagsággal rendelkező termékek más és más sebességben teszik lehetővé a víz átfolyását. 

 

Cső és egyéb termékek kiváló minőségben

 

Ha szeretnéd, hogy az öntözés sokáig gondtalan, gyors és eredményes legyen, válaszd a megbízható márkák minőségi termékeit! Webshopunkban kizárólag a legnívósabb márkák cikkeivel készültünk számodra. Vedd sorra, mire van szükséged, rakd azokat a virtuális kosárba, add le a rendelést, és már csak annyi a dolgod, hogy várd a futár érkezését, vagy vedd át a termékeket személyesen!

 

Változatos termékkínálattal, kedvezményes árakkal, akciókkal és egyedi szolgáltatásokkal is várunk. Reméljük, hogy hamarosan téged is elégedett vásárlóink között köszönthetünk!