Öntözéstechnika

A csapadék égövünkben meglehetősen egyenlőtlenül oszlik el, így a növények gondozásának meghatározó része a locsolás a megfelelő öntözéstechnika alkalmazásával. Webshopunkban minden öntözéstechnikai eszközt megtalálhatsz, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan intézheted ezt a feladatot!


 


A locsoláshoz egy, a kerti csaphoz csatlakoztatható tömlőre és egy locsolófejre biztosan szükség lesz. Egy automata rendszer kivitelezése nem olcsó mulatság, ráadásul elveszi az öntözés örömét. Eszközeink segítségével azonban saját kezedbe veheted az irányítást!

tovább bezár

A kert rendezéséhez és a növények gondozásához kerti szerszámok sokaságát leszel kénytelen beszerezni, melyek mindegyikét felfedezheted webáruházunkban. Ha szeretnél profi módon kertészkedni, minőségi eszközök kellenek, fontos ezért, hogy csakis megbízható márka termékeit válaszd! Nálunk mindent megtalálsz, így egy helyen vásárolhatod meg a legfontosabb kerti szerszámokat!

 

Öntözéstechnika modern eszközök segítségével

 

Hazánkban a csapadék eloszlása mind időben, mind pedig térben egyenetlen, a növények megfelelő fejlődéséhez azonban elegendő csapadékra, napsütésre és tápanyagdús talajra van szükség. A hiányzó vízmennyiség az öntözéstechnika segítségével pótolható. 

 

Tömlő és locsolófej segítségével saját kezűleg is megoldható az öntözés, ha azonban szeretnéd megkönnyíteni a dolgodat, építs ki egy öntözőcsatorna vonalat, amelyre elágazásokat helyezhetsz, ezekre pedig locsolófejek kerülhetnek. Ha az azonos vízigénnyel rendelkező növényeket egy csoportba rendezed, máris könnyebben megoldható a locsolás eszközeink segítségével. 

 

A lehetőségek száma végtelen, hiszen kategóriánkban számos olyan kiegészítő áll rendelkezésre, amelyekkel az időzítés, a szakaszos locsolás vagy a különböző sugarú, formájú vízoszlopok megalkotása is elvégezhető. Alakítsd ki a saját és a növényeid igényeinek megfelelő öntözéstechnikát a kertedben termékeink segítségével!

 

Megbízható öntözéstechnikai eszközök

 

Webáruházunk főként a Hecht öntözéstechnikai termékeit árusítja, amely márka már önmagában is egyet jelent a minőséggel. A különböző tulajdonságokkal rendelkező locsolófejek és locsoló csatlakozók mellett tömlőkocsik, tömlőtartók és egyéb öntözéstechnikai kiegészítők is helyet kaptak. Segítségükkel könnyedén és kényelmesen intézhető a locsolás, sőt, még élvezetessé is tehető!