Fa szék

Ezen az oldalon találod teljes fa szék választékunkat! Kerti partik, önfeledt pihenések elengedhetetlen kellékei a kerti bútorok, amelyek között kedvünkre válogathatunk. 


 


Kerti bútort több szempont alapján is választhatunk. Dönthetünk a stílusa, a funkcionalitása, de az anyaga alapján is. Szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ma már a lakberendezők és a gyártók erre a szegmensre is nagy figyelmet fordítanak, olyan választékot kínálva, hogy bárki megtalálja a kedvére valót. Legyen szó fémvázas székről, műanyagról vagy masszív és a környezettel jól harmonizáló fa asztalról és fa székről, illetve kerti garnitúráról!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Fa kerti bútorok

 

Webshopunkban mi is igyekeztünk a legszélesebb kerti bútor kínálatot összeállítani, hogy biztosan megtaláld a neked megfelelőt! Tudjuk, hogy a kerti bútorokat nem egy szezonra vásároljuk, ezért is kínálunk magas minőségű, tartós bútorokat, többek között kerti szék kategóriánkban is! 

 

Fa kerti bútoraink igazi luxus kivitelben készülnek. Fa kerti asztalaink kemény akác fából készülnek, prémium minőségben. Hozzájuk magas háttámlás, állítható kartámasszal készült székeket kínálunk, melyek kényelmesen állíthatók. A helytakarékosságot szem előtt tartva, összecsukhatóak vagy egymásba tehetők. 

 

Ezeket a masszív bútorokat beltérre és kültérre egyaránt ajánljuk. 

 

A fa szék és asztal karbantartása

 

Ha kültéren használjuk őket, fontos, hogy megfelelően ápoljuk, gondozzuk fa bútorainkat, hogy sok évig szolgáljanak minket! Kicsomagolás után egyből kezelhetjük őket teakfa olajjal, mely egy impregnáló réteget képez a felületen. Tisztításukhoz használjunk puha rongyot vagy szivacsot! Meleg szappanos vízzel töröljük át őket!

 

Ha van rá lehetőségünk, akkor esős időben tároljuk őket fedett helyen, télire pedig csomagoljuk el őket! A jó idő közeledtével, mikor elővesszük bútorainkat, kezeljük őket újból teakfa olajjal és ezt a műveletet a kerti szezonban többször is elvégezhetjük! Ellenőrizzük a rögzítő csavarokat is használatba vétel előtt és ha szükséges húzzuk meg őket!

 

Nézd meg a fa kerti szék kategóriánkban található termékeket és találd meg a számodra legideálisabb kerti széket, melyhez asztalt is tudsz választani! Ha megtaláltad őket, tedd kosárba, majd a megrendelés gombra kattintva lépj tovább! Ezután választhatsz az általad preferált fizetési módok közül. Szállításnál a prémium szállítást választva, nem csak a kapuig, de akár a teraszodra is szállítjuk bútorodat, hogy neked már csak kicsomagolni kelljen!