Adni jó! Segített a Homelux a nyugdíjasháznak

A Homelux webáruház egyik küldetése a vevői elégedettség maximalizálása. De nemcsak akkor foglalkozunk a vevőkkel, ha vásárolnak nálunk, hanem akkor is, amikor segítségre van szükségük. Ezért örömmel osztjuk meg ezt a kedves történetet arról, hogy nemrég egy Elma 6+1 kerti bútorszettel ajándékoztuk meg a Gazdagréti téri nyugdíjasház lakóit.

Adni jó! Segített a Homelux a nyugdíjasháznak

Az idős otthonban élők azzal keresték fel áruházunkat, hogy szeretnének több időt tölteni a szabadban kényelemben, továbbá szívesen kártyáznának, társasjátékoznának a friss levegőn, de mindehhez szükségük lenne egy kerti garnitúrára. Természetesen örömmel teljesítettük a szépkorúak kívánságát és elküldtük nekik a vágyott bútorszettet.

Az idős emberek számára a szabad levegőn töltött idő különösen nagy jelentőséggel bír, mivel a természet közelsége hozzájárul a mentális és fizikai egészség megőrzéséhez és a jó közérzethez. Szerencsére az Elma 6+1 kerti bútorszett megtalálta méltó helyét és funkcióját a Gazdagréti nyugdíjasotthonban. Ezen a képen éppen azt láthatjuk, ahogy a nyugdíjas otthonban élők együtt szerelik össze a kerti garnitúrát.

Az Elma 6+1 kerti bútorszett nemcsak kényelmet nyújt majd az idős otthon lakói számára, hanem megteremti a lehetőséget, hogy együtt tölthessék a délutánokat a nyári naptól zöldellő kertben, meséljenek egymásnak az életüket meghatározó történetekről, vagy csupán gondokról megfeledkezve oszthassák a francia kártya lapjait.

Vajon miért esett a nyugdíjasok választása az Elma 6+1 kerti garnitúrára?

Az Elma 6+1 kerti bútorszett olyan kényelmet és stílust kínál, amely minden kert vagy terasz dísze lehet. Egyszerű, mégis modern designja különlegessé teszi ezt a szettet, ami bármilyen kültéri helyszínen kiválóan mutat. De nemcsak az esztétikája miatt említésre méltó, hanem az időjárásállósága és a tartóssága miatt is.

Az Elma 6+1 kerti garnitúra olyan kombinációt nyújt, amelyben a stílus és a funkcionalitás tökéletesen egyesül. A klasszikus formájú kerti székek kényelmes használatot biztosítanak, míg az Elise asztal egyszerű formája ideális arra, hogy egy nagyobb társaság ülje körül. Ez a garnitúra egyszerűen összeszerelhető, így egy-két percen belül használatba is vehetjük.

Ez a kerti szett nemcsak esztétikus, hanem tartós is. Az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak is ellenáll, ezért éveken keresztül megőrzi eredeti formáját. Nem kell aggódnod az esős vagy a forró nyári napok miatt. Az időtálló design pedig azt jelenti, hogy a garnitúra akár évtizedekig is divatos és modern maradhat.

Az Elma 6+1 kerti garnitúra nem igényel különleges karbantartást vagy tisztítást. Csak mosószeres vízbe áztatott puha törlőkendővel kell áttörölni, hogy mindig tiszta és friss legyen. Ez a könnyű karbantartás nemcsak időt takarít meg számodra, hanem hosszú élettartamot is biztosít a garnitúrának. Tehát nemcsak kényelmesen pihenhetsz rajta, hanem sokáig élvezheted is azt.

A fent említett előnyök mentén választhattak igen körültekintően a bölcs szépkorúak az Elma 6+1 kerti szettet, amely több mint egy hónapja nyújt nekik kényelmes kikapcsolódást a virágzó lombkoronák alatt. Reméljük, még sok-sok önfeledt társasjátékozást szolgál majd ki ez a garnitúra

Blog