Curver kerti ház

A Curver kerti ház számos dolog tárolására alkalmas: fűnyíró, kerti bútorok, medence, szerszámok, tisztítószerek és megannyi más dolog elhelyezését teszik lehetővé. Sokaknak problémát okoz ezeknek a dolgoknak az elpakolása. Az azonban biztos, hogy az udvaron szanaszét heverve nem nyújtanak túl kellemes látványt.

 

A probléma megoldására kiválóan alkalmas egy Curver kerti ház, ráadásul nagyon mutatós, minden kertnek esztétikus kiegészítője. Webáruházunkban többféle típusban és méretben elérhetőek házikók, így mindenki igényeinek megfelelően választhatja ki a megfelelőt

tovább bezár
Gyártó
Méret
Készletinformáció
További szűrők
9 db termék

Curver kerti ház: jól funkcionáló tároló minden kertbe

 

A Curver minőségi termékei között rengeteg mindent megtalálsz. A kerti ház a nagyobb méretű dolgok tárolására alkalmas. Ha kisebb kellékeket szeretnél elpakolni, kerti tároló választékunkkal érdemes megismerkedned. Ezek jellemzője, hogy a kerti házakhoz hasonlóan ellenállnak az UV-sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak.

 

Mintegy 9 kerti házunk közül kisebb és nagyobb méretűt is találhatsz termékkategóriánkon belül. A választék szín, kialakítás és forma tekintetében is változatos. Ami azonban közös bennük, az az időjárásállóság, az UV-védelem, a könnyű tisztíthatóság és az, hogy karbantartást szinte egyáltalán nem igényelnek. Curver kerti házaink közel mindegyikét ingyenesen szállítjuk házhoz, és a beüzemelésben is örömmel segítünk, amennyiben szükséges. A ház felállítását azonban két ember önállóan, könnyűszerrel el tudja végezni.

 

A Curver kerti házak gondos tervezést és tesztelést követően kerültek gyártásra, így a nívós minőséggel kapcsolatban nem lehetnek kétségeid. A biztonság garantálása érdekében a házikót érdemes rögzíteni a (lehetőleg) beton alaphoz, így biztosan nem dönti fel még egy hatalmas széllökés sem.

 

Kerti ház beszerzése áruházunkból

 

Ha szeretnéd esztétikusan és rendezetten tárolni a kerti eszközöket, játékokat, szerszámokat és egyéb felszereléseket, érdemes szert tenned egy jól funkcionáló kerti házra. Webáruházunkban a méltán elismert Curver márka termékei között válogathatsz, amelyek mindegyikére jellemző a magas minőség, a könnyű tisztíthatóság, karbantarthatóság, és az, hogy ellenállnak az extrém időjárási körülményeknek is. Ha szeretnél beszerezni egy ilyen jól kihasználható kerti házat, fedezd fel páratlan választékunkat!