Elise műanyag kerti asztal

Cikkszám: 218055
13 990 Ft
RRP: 19 990 Ft
Rendelhető
Több színben
Több színben
Időjárásálló
Időjárásálló
Karbantartást nem igényel
Karbantartást nem igényel
Könnyű tisztítás
Könnyű tisztítás
UV védelem
UV védelem
Szín
Zöld
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 4800 Ft

Adatok

Gyártó
Curver
Termékverzió
Elise műanyag kerti asztal zöld
Garancia idő
12 hónap
Szín
Zöld

Termékleírás

Termékjellemzők

Egyszerű forma, kényelmes használat és könnyű összeszerelhetőség - ezek a legfőbb előnyei az Elise asztalnak. Kiváló a családi étkezésekhez vagy közös időtöltésre az ismerősökkel. A széles, ovális asztallapnál kényelmesen elfér 6 felnőtt személy. Tisztítás mosószeres vízben áztatott puha törlőkendővel. Gazdag színválasztékba kapható.

A keter igéret

Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem


A Curver Elise műanyag kerti asztal az egyszerű, letisztult, modern formájával hívja fel magára a figyelmet. A semleges színének köszönhetően, bármilyen környezetben jól mutat, és könnyen összeegyeztethető más stílusú bútordarabokkal, kiegészítőkkel. A modern, egyszerű formavilághoz könnyű használhatóság társul. Az összeszereléséhez csupán néhány egyszerű mozdulat szükséges. A tisztítása mosószeres vízben áztatott szivaccsal hatékonyan megoldható.

A műanyag felület remekül ellenáll a mindennapos igénybevétel során keletkező erőhatásoknak és az időjárási elemeknek, napfénynek, esőnek, UV-sugárzásnak egyaránt. Hosszú éveken keresztül is meg tudja őrizni az eredeti szépségét. A széles, ovális formájú asztalfelület körül kényelmesen elfér 6 személy egy.

A modern, egyszerű formavilághoz könnyű használhatóság társul. Az összeszereléséhez csupán néhány egyszerű mozdulat szükséges. A tisztítása mosószeres vízben áztatott szivaccsal hatékonyan megoldható.

Csomag mérete: 137x90x6 cm

Termék súlya :6,5 kg

Elise asztal több színben is kapható

A Termék méretei
  Asztal
Szélesség 137 cm
Mélység 90 cm
Magasság 73 cm

 

 

 

Vélemények

Elise műanyag kerti asztal
Rendelhető