Hecht körfűrész

Ez a kategória Hecht körfűrész választékunkat tartalmazza, melyek igen népszerűek a hobbi barkácsolók körében is. Beszerezhető elektromos, akkus körfűrész, sőt még benzines betonvágó is. Egy körfűrésszel felkészülhetsz minden fűtési szezonra, hiszen a tűzifa előállítása jelentősen egyszerűsödik, ha megbízható barkácsgépet használsz. 

 

Készülékeink többségének alkalmazása nem igényel speciális szaktudást. Személyes felhasználásra, otthonodban és szakemberként is nagy hasznát veheted egy magas minőségű, strapabíró Hecht körfűrésznek. Fedezd fel a biztonságos, gördülékeny munkavégzés örömteli élményét! Válassz Hecht barkácsgépet!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

A körfűrészek igen sokoldalú barkácsgépek, melyekkel többek között fát, furnért, műanyagot, alumíniumot is vághatsz. Mielőtt nekilátsz a munkának, mindig ellenőrizd, hogy az anyaghoz ideális fűrészlapot használsz. 

 

Egy Hecht körfűrész sokféle helyzetben jól jön

 

Hecht barkácsgép választékunkban külön kategóriát képviselnek a praktikus körfűrészek. Itt elérhetsz akkus, elektromos körfűrészt és benzines betonvágót is. Különböző teljesítményű és kialakítású modellek közül válogathatsz, annak függvényében, hogy hobbi szinten dolgoznál vele időnként vagy rendszeresen, profi szakemberként. 

 

Egy körfűrész segítségével végezhetsz keresztvágást, hosszirányú vágást, finomvágást, szögvágást, merülővágást és gérvágást. Választhatsz kisebb súlyú, ergonomikus kialakítású készüléket, mellyel könnyebbé válik a fűrészelés. A tüzifa darabolása innentől kezdve gyerekjáték lesz!

 

Igen népszerűek az akkus körfűrészek, melyekkel a kert végében, a műhelyben, építkezésen is dolgozhatsz, anélkül, hogy a hosszabbító kábellel bajlódnál. Ez a szabadság még gördülékenyebbé és örömtelibbé varázsolja a kisebb-nagyobb barkács munkálatokat. 

 

Benzines betonvágónk alkalmas beton, kő és egyéb burkolóanyagok vágására, a rezgéscsillapító rendszere hatékonyan gátolja, hogy a motor rezgése áttevődjön a karra, kézre. Általa vizes vágásra is lehetőséged nyílik, vízcsatlakozási rendszer alkalmazásával. 

 

Mit találsz Hecht barkácsgép termékkörünkben? 

 

Hecht körfűrészek mellett hőlégfúvót, ütvecsavarozót, hegesztőt, fúrógépet, csavarbehajtót, gérvágót, csiszológépet is megtalálsz. Rendkívül széles a termékpaletta barkácsgépek terén. Gondos gyűjteményt hozhatsz létre műhelyedben vagy garázsodban, melyekkel precízen, pontosan barkácsolhatsz.