Hecht körfűrész

Egy Hecht elektromos körfűrész számos ház körüli és lakásfelújítási munka elvégzésében lehet a segítségedre, hiszen többféle anyag változatos formában történő vágására szolgál. Használata gyors, könnyű és maximálisan biztonságos. 

 

Ha fa, furnér, OSB-lap, MDF-lap vagy műanyag vágásához keresel hatékony fűrészt, egy ilyen kerti gép a megfelelő számodra. Speciális vágófej segítségével pedig akár még betont is szelhetsz az eszközzel. Jól hangzik, igaz? Ismerd meg közelebbről Hecht elektromos körfűrészünket!

tovább bezár
1 db termék

A Hecht márka Közép- és Kelet-Európában az egyik legismertebb kerti gépeket, barkácsszerszámokat és egyéb ház körüli kiegészítőket gyártó vállalat. Neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. A cseh cég Németországban számos szakmai díj büszke tulajdonosa, de a lengyel, illetve a szlovák piacon is ismerősen cseng a Hecht márka elnevezése mindenki számára ugyanúgy, ahogy hazánkban is. 

 

Sokoldalúan használható Hecht körfűrész 

 

A Hecht elektromos körfűrésze hatalmas, 2200 W-os teljesítménnyel bír, melynek elvégzésére alig néhány másodperc alatt készen is áll. Könnyű és gyors alkalmazhatóság jellemzi, amelyet már csak a maximális biztonság érzése képes tetézni. Keresztvágás, hosszirányú vágás, finomvágás, gérvágás, szögvágás és merülővágás - ezek mindegyike megoldható a Hecht körfűrész segítségével. 

 

A biztonságról a stabil állványzat és a merev váz gondoskodik, míg az akár 135 mm átmérőjű deszkák és fatörzsek elfűrészelését az elektromos hintafűrész teszi lehetővé. A vágókorong átmérője 405 mm, a termék súlya pedig 35 kg. Normál szállítás esetén ingyen visszük házhoz, de a prémium szállítás lehetősége is rendkívül alacsony áron vehető igénybe vásárlóink számára. 

 

Termékek megrendelése pillanatok alatt

 

Ha elektromos körfűrészre van szükséged, a Hecht modellje biztosan nem okoz majd csalódást számodra. Amennyiben meggyőzött, helyezd a kosárba a terméket, add meg személyes adataidat és a szállítási címet, valamint rendelkezz a fizetési módról!

 

Több lehetőséggel is várunk, előre utalásra, utánvétes és azonnali bankkártyás fizetésre is van lehetőséged. Ne szalaszd el ezt a különleges alkalmat, szerezd be kiváló kerti gépünket, és végezd el a ház körüli teendőket könnyedén!