Hecht

Hecht kerti szerszámokat keresel? Barkácsgéptartozékokra, munkaasztalra, védőfelszerelésre, esetleg lakáskiegészítőkre van szükséged? Akkor jó helyen jársz! Webshopunkban hatalmas választékban találhatsz prémium Hecht gyártmányokat, amelyekkel bármikor könnyedén praktikussá varázsolhatod az otthonodat!

 

Legyen szó termosztátról, hintaágyról, kerti gépről vagy akár kerti bútor szettről, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Egy jól felszerelt lakás, udvar és műhely mindenkinek jól jön! Nézz körbe bátran!

tovább bezár

 

Hecht márka

 

A Hecht márka Csehországban született meg közel harminc éve. Azóta a gyártó kiváló ár-érték arányú, piacvezető vállalattá fejlődött. A termékeik már egész Európát meghódították. Ott vannak többek között Németországban, Szlovákiában és persze hazánkban is megjelentek. A számos díjat bezsebelt cég neve összeforrt a kiváló minőséggel és a megbízhatósággal. 

 

Az üzemeikben készítenek többek között kerti szerszámokat, kültéri játékokat, medencéket, kültéri tárolókat, de még polikarbonátból gyártott házakat is. A választékuk tehát hatalmas! 

 

Hecht termékek kínálata

 

A Hecht a számos gép mellett forgalomba hozott állattartáshoz szükséges eszközöket is. A nyúlketrecek mellett piacra dobtak kifutókat, baromfiketreceket, de többféle kaparófát is macskák számára. Ne feledkezzünk meg továbbá a kutyaházról sem, amely még a kedvezőtlen időjárás esetén is megvédi az állatokat a hidegtől és a széltől. 

 

A Hecht kerti grillek a kinti szórakozásban segíthetnek. A nálunk is megvásárolható gázgrill például alkalmas nagyobb társaság kiszolgálására is. A gyártó, ahogy minden termékére, úgy erre is kétéves garanciát vállal, amely megbízhatóságot sugall a vásárlók számára. 

 

A barkácsgépek kínálatában pedig olyan eszközöket találhatsz, mint például a minőségi hőlégfúvók, a körfűrészek, az ütvefúvók vagy éppen a fúrókalapácsok. Ezek mindegyike hasznos kiegészítője lehet egy férfi műhelyének. 

 

A Hecht inverteres hegesztő alkalmas a ház körüli munkák során. Az egyszerűbb tevékenységhez a terméket Hot-Start funkcióval látták el, amely az elektróda könnyebb beüzemelését teszi lehetővé. Az inverterhez tartozik egy földelő kábel, egy drótkefe kalapáccsal, egy kulcs és egy elektródatartó kábel egyaránt. A csomagban tehát mindent megtalálhatsz, amire a gépezet működéséhez szükséged van.