Kerra zuhanykabinok - kényelem és esztétikum a fürdőszobádban

Tekintettel arra, hogy a fürdőszobánk egyik fő funkciója a tisztálkodás, el kell döntenünk, hogy kádat vagy zuhanykabint szeretnénk a fürdőnkbe. Amennyiben az utóbbi mellett döntünk, a Kerra zuhanykabinok széles választékában biztosan találunk nekünk tetsző darabot. Fontos ugyanis, hogy a zuhanykabinunk is passzoljon az otthonunk, a fürdőszobánk stílusához. 

Kerra zuhanykabinok - kényelem és esztétikum a fürdőszobádban

Ha építkezünk, akkor számos zuhanykabintípus telepítése fennáll lehetőségként. Azonban amikor felújítjuk a lakásunkat, akkor sokszor korlátozottabbak a lehetőségeink. Ekkor igazán praktikusak a zuhanytálcával együtt forgalmazott kabinok, melyek egyszerűen beüzemelhetőek. Természetesen ennek a típusnak számos változata elérhető, többek között a Kerra modelljei között is.

A zuhanykabinok előnyei a fürdőkáddal szemben

Abban az esetben, ha a fürdőszobánkban elfér egy fürdőkád és egy zuhanykabin is, nem kell döntést hoznunk a két termék között. Azonban ha kicsi a fürdőnk, sokszor muszáj lemondanunk valamelyik tisztálkodási lehetőségről. Helyszűkében jóval praktikusabb megoldást jelent egy stílusos zuhanykabin, mint egy kád, amelyet talán ki sem használunk. 

Hacsak nem merülünk el minden nap a forró habokban, akkor érdemesebb lehet inkább a zuhanykabin mellett döntenünk. Igazán bosszantó, főleg, ha többen lakunk egy háztartásban, ha nyomorognunk kell a fürdőben. A zuhanykabinokban számos helytakarékossági lehetőség rejlik, kezdve a méreteitől, egészen az ajtók nyitómechanizmusáig. 

 

A zuhanykabinok típusai

A zuhanykabinok között talán még szélesebb termékskálával találkozhatunk, mint a fürdőkádak esetében. Évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek a hátfallal és zuhanytálcával ellátott kabinok. Könnyű a beüzemelésük, mivel nem igényel bontási vagy építési munkálatokat. A hátfal nélküli, de tálcás kabinok érvényre juttatják a csodaszép csempélvel burkolt falakat. Ezesetben a hátfal hiányzik, de a kabin még jobban integrálódik a fürdő környezetébe.

Az utóbbi években lett nagy sláger az úgynevezett walk-in vagy besétálós zuhanykabin. Ekkor süllyesztett zuhanytálcát vagy csupán egy padlóba helyezett zuhanyfolyókát kell beépítenünk. A falak biztonsági üvegből készülnek, és igazán elegáns a megjelenésük. Emellett a szimpla zuhanyfalak és zuhanyajtók is tökéletes kiegészítői lehetnek a burkolt fallal körülvett zuhanykabinnak.

 

A Kerra zuhanykabinok eleganciája

Látható, hogy a gyártók igazán elkényeztetik a vásárlókat, ami a zuhanykabinok változatosságát illeti. A Kerra termékpalettája is épp ilyen színes, így minden vásárlói igényt kielégít. A Kerra zuhanykabinok között megtaláljuk a mélytálcás, hátfal nélküli változatot szimmetrikus és aszimmetrikus változatban is. Emellett tálca nélküli modellek is elérhetőek szögletes és ívelt kivitelben.

Klasszikus alacsony tálcás zuhanykabint is választhatunk, és az üveg mintázatát is variálhatjuk. A Kerra hatalmas választéka lehetőséget ad a hagyományos és a modern stílusú fürdőszobák berendezésére. A méretek sokszínűsége pedig kedvez a különböző méretű fürdők kialakításának.

 

Toló vagy nyíló ajtót válasszak?

A webáruházunk modelljei között nyíló és toló mechanizmussal működő kabinokat is találunk. Ha szeretnénk helyet spórolni, akkor válasszuk a tolóajtós fazont. 

Ezzel nem veszítjük el a nyíló ajtók által igénybevett teret. Íves és szögletes zuhanykabinokat is forgalmazunk tolóajtós kivitelben. Emellett ne feledkezzünk meg a görgőkről sem, jó, ha van kéznél tartalék.

Blog

Ajánlott termékek