Nagyot szólt a Homelux Áruház 5. születésnapja

Szeptember 2-án, szombaton, a bajai Homelux Áruház 5. születésnapját ünnepelte. Az esemény minden várakozást felülmúlt, hiszen rengeteg érdeklődő fogadta a meghívást. A szervezők egész napos programokkal, nyereményjátékokkal és jótékonysági árveréssel várták a vendégeket.

Nagyot szólt a Homelux Áruház 5. születésnapja

A születésnap legfőbb vonzerejét a családoknak szóló szórakoztató programok adták. Minden gyermek örömére volt ugrálóvár, csillámtetoválás, sőt még az áruház elektromos kisautói is pályára álltak. Az ünnepség legjobban várt vendége Nasz Dani, a népszerű gamer youtuber volt, aki közönségtalálkozót tartott, a számítógépes játékok szerelmeseinek.

Egész délelőtt hatalmas sor kígyózott a felállított Cash-Box előtt, ahol a résztvevőknek mindössze 30 másodperc állt rendelkezésükre, hogy különböző értékes nyereményeket szerezzenek meg. Ez az izgalmas kihívás minden ünneplő számára lehetővé tette, hogy nagyszerű ajándékokkal térjenek haza.

A Homelux Áruház vendégei ezenfelül egy nyereménysorsoláson is résztvehettek, ahol 10 lakberendezési tárgyat és 20 értékes ajándékcsomagot osztottak ki a szerencséseknek. A nyeremények között fürdőszobabútorok, kerti bútor garnitúrák, medencék és sok más értékes tárgy szerepelt.

Mégis a születésnap igazi szívét a jótékonysági árverés adta. A Homelux Áruház a bajai Vöröskereszt segítségével jótékonysági árverést szervezett. A résztvevők olyan értékes lakberendezési termékekre licitálhattak, mint a Porto fürdőszobabútor, kerti gázgrill, függőfotel és egy 3,6 méteres fémvázas medence teljes felszereléssel együtt. Az árverésen összegyűlt több mint 150 000 Ft-tal a bajai rászoruló családok gyermekeit segítik az iskolakezdésben.

A rendezvény igazán emlékezetes volt, tele szórakozással és rengeteg nyereménnyel. Jövőre is visszavárunk mindenkit, addig is nézzétek meg a Homelux Áruház Facebook oldalára feltöltött képeket és a videót a nagyszabású buliról!