Háti permetező

Hobbi kertészkedéshez tökéletes választás a háti permetező. Kényelmes és egyben hatékony szerszám virágok, bokrok és kis méretű növények permetezésére. Válassz most nálunk permetezőt és rendelj online, könnyen és gyorsan!Webáruházunkban lakásfelújításhoz, lakberendezéshez és háztartásvezetéshez találsz minőségi termékeket. A háti permetező például a legmegfelelőbb megoldás kerted rendben tartásához és hatékony segítséget nyújt anélkül, hogy megerőltetnéd magad. Miért fontos a permetezőgép használata, és miért éri meg pont a hordozható, háti típus beszerzése? Mindjárt eláruljuk! Nézz körül egyéb permetezőink között is!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Webáruházunkban mindenki könnyedén megtalálja, amit keres. Legyen az dekoráció, bútor vagy egyéb háztartási berendezés, nálunk mindenből kiemelt választék közül válogathatsz. Kattints a keresett termék kategóriájára, vagy böngészd át termékkínálatunkat!

 

A részletes és pontos termékadatlapok is segítik a választást, hiszen minden fontos paraméterrel megismerkedhetsz általuk. Nincs ez máshogy a háti permetezővel sem.

 

Amennyiben a növényeid egészségét szeretnéd biztosítani, mindenképp szerezz be permetezőgépet!

 

Miért válasszunk háti permetezőt?

 

Hobbikertészeknek kimondottan ajánlott ez az okos kis szerkezet. Nem csak, hogy hatékonyan végzi feladatát, de a hátadra erősíthető hevederek a komfortérzetet is növelik munka közben.

 

A permetezés megvédi növényeidet a kártevőktől és gombás betegségektől. Háti permetezővel virágaidat, bokrokat és alacsonyabb növényeket permetezhetsz biztonságosan. A magasabb fák permetezéséhez és szakmai használatra válassz benzines vagy akkumulátoros modellt!

 

Ahhoz, hogy biztonságosan végezhesd el a munkát, mindig viselj védőruhát és maszkot. Szeles időben sose permetezz, és mindig várd meg, míg a hőmérséklet 10 és 25 fok közé esik.

 

Háti permetező kínálatunk

 

A háti permetező elsősorban hordozhatósága miatt vált népszerű választássá. Kínálatunkban számos típus közül válogathatsz, ám a legfelkapottabbak mégis a Hecht modelljei.

 

A Hecht minőségi szerszámokat, háztartási és kerti gépeket gyárt. Háti permetezőik is megbízható és kényelmes társsá válnak a kerti munkálatok során!

 

Biztosítsd kerted szépségét és növényeid egészségét háti permetező beszerzésével! Rendelj most villámgyors kiszállítással! Virágoztasd fel kerted segítségünkkel!