2t olaj

Ebben a kategóriában 2T olaj kínálatunkat találod, melyek fűkaszák, láncfűrészek, kétütemű motorral rendelkező kerti gépek korrózióvédelmét biztosítják, ezáltal hosszabb élettartam garantálható. Leginkább AL-KO és Hecht motorokhoz ideálisak. 


 


Az üzemanyag stabilizátor révén a gépek téli tárolása sem okoz gondot. A kerti munkaeszözök karbantartására is figyelmet kell fordítani, ehhez nyújtunk megoldást motorolaj választékunk által. Számunkra különösen fontos, hogy ne csupán praktikus kerti munkagépeket biztosítsunk, hanem a karbantartásukhoz való kellékeket is.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Kétütemű motorolajaink révén hosszú éveken át használhatók kinti gépeid. Védd meg őket az oxidációtól, rozsdától, súrlódástól! Így elérheted, hogy az idő vasfoga ne tehessen kárt bennük. A gyönyörű gondozott kert megteremtése nem álom többé, egész évben segítségedre lehetnek munkagépeid. 

 

A 2T olaj felhasználási köre

 

Megfelelő kenőolaj szükséges ahhoz, hogy a kétütemű motorok dugattyú gyűrűjének beszorulását és a lerakódások képződését megakadályozzuk, ugyanakkor a korrózióval szemben is védelmet biztosítsunk. Ehhez javasoltak a webáruházunkban elérhető 2T motorolajok. 

 

A kétütemű motorok élettartamának növelése rendkívül fontos, nem mindegy ugyanis, hogy egy kerti gép mennyi ideig használható, milyen a teljesítménye. Egy fűkasza vagy láncfűrész a gördülékenyebb működés révén kevésbé kopik, alkatrészeik sem súrlódnak számottevően. Merülj el kenőanyag választékunkban, és szerezd be a munkaeszközeid karbantartásához szükséges kiegészítőket! 

 

Hogyan rendelj webáruházunkból? 

 

Böngészd át “kenőanyag” kategóriánkon belüli “2T olaj” választékunkat, ahol az egyes termékek nevére kattintva még több információt olvashatsz. Mindenképpen ellenőrizd a paramétereket, mielőtt kosárhoz adod, hogy biztosan megfelelő legyen otthoni gépedhez! A megrendeléshez navigálj át a megrendelő űrlaphoz, melyben kiválaszthatod a fizetési módot és a szállítási opciót! Rendelésed leadása után hamar megkezdjük a feldolgozást, hogy mielőbb élvezhesd a kerti tevékenységek örömét. 

 

Óvd meg munkaeszközeid, hogy sok éven át a segítségedre lehessenek! A kifogástalan eredményekhez helyesen karbantartott szerszámgépek szükségesek.