Kenőanyag

Manapság a legtöbb kerti gép két- vagy négyütemű motorral működik. Annak érdekében viszont, hogy minél tovább meg tudd tartani az állapotukat, fontos, hogy körültekintően bánj velük. Fordíts kellő figyelmet a karbantartásukra, amihez a legjobb megoldás a webáruházunkban kapható kenőanyagok egyike.

 

Ezek ugyanis képesek arra, hogy megóvják a gépeket, tartósan és üzembiztosan működnek, ha rendszeresen ápolod őket valamelyik termékünkkel. Legyen szó 2t, 4t olajról vagy éppen lánckenő olajról egyaránt, nálunk szinte minden típushoz találhatsz megfelelő megoldást.

tovább bezár

A kerti gépek ápolása

 

Az udvaron használt gépek, a műhelyi eszközök, berendezések kapcsán nagyon fontos, hogy kellő figyelmet szentelj a megfelelő ápolásra. A legjobb megoldás kétségkívül valamilyen kenőanyag, amit akár a webáruházunkban is beszerezhetsz. A lánckenő olajak például alkalmasak arra, hogy minden igényedet kielégítsék. Minden nálunk kapható márka méltán kiérdemelte a népszerűségét. Aki kicsit is jártas a kertészkedésben vagy a barkácsolásban, azoknak biztosan nem lesz ismeretlen egyik típus sem. Ha tehát szeretnél kicsit jobban ügyelni az eszközeid karbantartására, akkor válassz egyet a kiváló minőségű kenőanyagaink közül. 

 

Persze vásárolhatsz egyenesen munkagépet is tőlünk, azonban ha már van sajátod és fontos annak élettartama, akkor annak növelése érdekében a legjobb megoldásokat biztosítjuk a számodra. Legyen szó 2t vagy 4t olajokról egyaránt, mindegyikből széles a választékunk. Többé nem szükséges a szomszéd segítségét kérni, ha valami nem működik, hiszen ezek a termékek sok gondtól óvhatnak meg téged. A karbantartás pedig ezáltal gyerekjátékká válik. 

 

A kenőanyagok kínálata

 

A webáruházunkban kapható kenőanyagok között találhatsz többek között 2t és 4t típust is. Előbbi a kétütemű gépekhez kiváló megoldás, hiszen védi őket a rozsdától és a súrlódástól egyaránt. Elérheted, hogy idővel a szerkezetben ne legyen akkora kár, mintha semmit nem tennél annak ápolása érdekében. A csodálatosan gondozott kert megteremtése többé már nem lesz álom. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik kenőanyagunk, úgy gondolod, hogy nálunk vásárolnál lánckenő olajat, 2t vagy 4t változatot, akkor ne habozz ezt megtenni. A rendelés nálunk gyors és egyszerű, ráadásul igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a választott darabot.