Mechanikus fűnyíró

Bár manapság már megannyi lehetőséged van olyan fűnyírót vásárolni, amellyel gyerekjáték a kert ápolása, az emberek egy része még mindig a mechanikus fűnyírót választja a gyep frissen tartásához.


 


Nem véletlenül tartunk mi sem a kínálatunkban számos eszközt, amivel sokkal olcsóbban és környezetkímélőbben végezhetjük el a kerti feladatot. Itt nincsen szükség se üzemanyagra, se áramra, de maga a készülék sem kerül egy fél vagyonba. Emellett pedig nincs utána hangzavar sem, hiszen nem motor működteti, hanem mi magunk. Érdemes tehát alaposan szétnézni nálunk!

tovább bezár
Vágási szélesség
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

A mechanikus fűnyírás előnyei

 

Talán mondani sem kell, hogy mennyi előnye van egy mechanikus fűnyírónak. Amellett, hogy a kézzel hajtott eszköz nagyon olcsón és környezetbarát módon üzemeltethető, nem kell hozzá se elektromos áram, se pedig benzin. Ráadásul mivel nem motorral működik, így akár vasárnap reggel is sétálhatunk vele a kertben, hiszen senkit sem zavarunk majd a hatalmas zajjal. 

 

Nagy előnye továbbá, hogy semmiféle bonyolult technológiára nincs szükség a működtetéséhez, így akár hölgyek, akár gyerekek egyaránt használhatják ezt a remek eszközt. Nem kell túlzottan foglalkozni a karbantartásával sem, ugyanis szinte nincs is mire ügyelni. Vitathatatlan érv a minőségi kerti gép mellett, hogy jóval kíméletesebb a fűvel, mint a forgókéses készülékek, amik sokszor rendkívüli módon roncsolják a szálakat. Ezzel szemben a mechanikus megoldás olyan, mint egy olló, egyenletesen, ollószerű módszerrel vágja le a gyepet.

 

A mechanikus fűnyírók kínálata

 

A webáruházunkban kapható egyszerű, mégis nagyszerű készülékek között ott van a Hecht 504-es jelzésű darabja, amely egy minőségi fém burkolattal ellátott, 5 darab 2 milliméteres vastag acélkéssel felszerelt típus. A munkaszélessége 40 centiméter, míg a vágási magasságot 17 és 43 milliméter között lehet beállítani. Mivel könnyen használható, így minimális az ellenállása, tulajdonképpen csak végig kell vele sétálni a kertben. 

 

Mivel nincsen benne motor, bárhol és bármikor használható, energiaforrás vagy benzin nélkül. A márka garantálja a hosszú élettartamot, illetve a könnyű használhatóságot és a gyors tisztítást egyaránt. A tartozékok közé sorolható még egy 15 literes gyűjtőkosár is, amelyben egyszerűen tárolható a levágott nyesedék. 

 

Nézz körbe tehát a széles kínálatunkban, és találd meg a számodra tökéletes mechanikus fűnyírót, ami hang és áram nélkül ápolja a gyepedet!