Benzines ágaprító

Az év minden szakában kiemelt segítséget nyújt a kertápolásban a benzines ágaprító. A szétszóródott ágtöredékek és gallyak darabolása, valamint összegyűjtése ezentúl nem igényel manuális, fárasztó munkafolyamatokat.Egy minőségi és megbízható gépnek köszönhetően kényelmesen szabadulhatunk meg a kertünket elcsúfító ágtörmelékektől! Webáruházunk széles választékát kínálja ágaprító gépekből. Az elektromos változatok mellett próbáld ki a benzinnel működő modelleket is, amelyek képesek nagyobb területet is lefedni. Hatékonyabbak, a vastagabb ágakkal is megbirkóznak, valamint egyszerű és gyors kezeléssel azonnal használatba vehetők.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Online webshopunkban kedvedre válogathatsz a lakberendezéshez és lakásfelújításhoz szükséges bútorok, szerszámok és háztartási gépek között. A részletes kategória- és termékadatlapok hasznos segítséget nyújtanak ezek kiválasztásában. Kattints a megvásárolni kívánt termékre, majd helyezd virtuális kosaradba, ahonnan egy gombnyomás segítségével megrendelheted azt!

 

Az ágaprítók esetében érdemes figyelembe venned kerted nagyságát és igényét az efféle szerkezetekre. Néhány kósza ágtöredék esetében inkább elektromos ágaprítóinkat ajánljuk.

 

Amennyiben azonban udvarodban gyakori a fák, bokrok által elhullajtott és széthordott gallytömeg, válaszd a benzines ágaprítót!

 

Benzines ágaprító vs. elektromos ágdaráló

 

Hogy miért válasszunk elektromos ágaprító helyett benzinnel működő modelleket? Felsoroltunk pár meggyőző indokot:

 

  • A benzines ágaprítókkal, ellentétben elektromos társaikkal, vastagabb, nehezebben tördelhető ágakat és gallyakat is apríthatunk.
  • Egyes modellek külön gyűjtőkosárral rendelkeznek, így a ledarált zöldhulladék összegyűjtésével sem kell bajlódnunk.
  • Nem akadályoz minket a munkában az elektromos aprítókhoz szükséges zsinór.

 

Benzines ágaprító kínálatunk

 

Webáruházunkban több, méretben és funkciójában is eltérő benzines aprítóval találkozhatsz. A kerekeknek köszönhetően minden modell mobilizálható és könnyen kezelhető.

 

A megbízható Hecht minőségi barkácseszközöket és háztartási gépeket kínál minden otthonba. Strapabíró ágaprítóik is garantáltan kiváló munkát végeznek majd kertedben.

 

Rendelj benzines ágaprítót, és ne küzdj tovább a makacs, vastag ágak manuális szétdarabolásával!