Fali mosdó csaptelep

Manapság egyre többen vágynak felújításra, hiszen szeretnénk követni a trendeket, még ha a fürdőszobáról is van szó. Amennyiben úgy gondolod, hogy ideje egy kis frissítésnek, akkor jó helyen jársz. Nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van, legyen szó fürdőszobai fali mosdó csaptelepről vagy éppen egyéb kiegészítőkről.


 


Webáruházunk kínálata rendkívül széles, itt beszerezhetsz Joo meghosszabbított karos, de még mosogató csaptelepet is. Nézz be hozzánk még ma, és válaszd ki a legmegfelelőbb darabot!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Fali mosdó csaptelep

 

Amikor felújításra szánjuk el magunkat, akkor a kiegészítők esetében sok szempontnak kell megfelelni. A mosdó csaptelep lehet akár álló, de még fali változat is. Előbbi a hagyományos kézmosókhoz lesz tökéletes megoldás, ellenben a fali kivitel szinte bármelyik fürdőszobában megállja a helyét. 

 

Fali mosdó csaptelep kínálata

 

A fali mosdó csaptelep tehát a nevéből adódóan falba szerelhető termék, ami lehet rejtett, falon belüli, de még süllyesztett verzió is. Előbbi esetében kizárólag a szabályozókart, a gombot és a kifolyót látjuk majd, a többi rejtve marad. Az egyszerű és hagyományos fali kivitelnél azonban az egész berendezés szem előtt van, ám kialakításának köszönhetően nem túl feltűnő. Talán ez az egyik legpraktikusabb és legegyszerűbb megoldás, ami bárhol megállja a helyét. 

A víz hőmérsékletét talán könnyebben beállíthatjuk az egykaros verzióval, ezáltal kevesebb vizet folyatunk el feleslegesen. Ahogy a többi kivitelnél, úgy a fali mosdó csaptelep stílusa és dizájnja is rendkívül változatos, így szinte pillanatok alatt választhatunk a mosdóhoz illő változatot. Érdemes összepárosítani az antik hatású modellt például egy retro fürdőszobával, míg a modern helyiségbe inkább egy egykaros darab illik. 

Utóbbi lehet egy Joko meghosszabbított karos verzió, amelyre a gyártó két év garanciát vállal. A krómprofilt kapó termék mellett választható továbbá mosogató csaptelep hosszú kifolyóval, illetve szimpla Lobo fali mosdó változat is. 

Amennyiben modern Arezzo márkás modellt keresel, a Wakefield Cascade fali kifolyó tökéletes választás lehet. A letisztult fekete dizájn szerelmesei számára pedig a kínálatunkban tartunk Wellis gyártmányokat is, ilyen például a Mamba fali mosdó csaptelep. Az új kollekció darabjával bárki egységes megjelenést érhet el a zuhanyzójában. A matt fekete felületnek hála a kiegészítők kiválasztása is jóval egyszerűbb lehet, hiszen ez az árnyalat szinte bárhová beilleszthető.