Kádperemre szerelhető csaptelep

A fürdőszoba felújításán gondolkodsz, amihez kiegészítőkre van szükséged? Különböző márkás termékek vásárlása jöhet csak szóba, amik hosszú távon szolgálhatják a kényelmedet? Akkor jó helyen jársz, hiszen a webáruházunkban számos berendezést megvásárolhatsz. Legyen szó kádperemre szerelhető csaptelepről, amiből a készleten tartunk háromlyukas, szettben kapható, három részes kád csaptelepet, de még retro verziót is.


 


Nézz be hozzánk még ma, és válaszd ki a fürdőszobád stílusához legjobban passzoló darabot!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Kádperemre szerelhető csaptelepek

 

Ha modern és elegáns fürdőszobára vágysz, akkor remek megoldás lehet egy igényes és minőségi csaptelep. Ezek mindegyike megfűszerezheti a helység hangulatát, hiszen a többségük egyszerű és nem túl látványos kialakítást kapott. A webáruházunkból is beszerezhető gyártmányok többsége falba is szerelhető, így akár az egész csaptelepet eltüntetheted. Előnyük azonban nemcsak ez, hanem a kézre álló kialakítás, illetve a könnyű beszerelhetőség is. 

 

A kádperemre szerelhető csaptelepek kínálata

 

A tervezés során érdemes a kádat és a csaptelepet együtt kiválasztani, így biztosan stílusban is passzolnak majd egymáshoz. Persze akadhatnak olyan esetek is, amikor a kettő márkája eltér egymástól, ám a legtöbb esetben ez nem okozhat gondot. 

 

A Deante Anemon modellje egy háromlyukas, kádperemre szerelhető csaptelep, amit 35 milliméteres kerámiabetéttel és oxigénnel dúsított vízsugárral ruháztak fel. A termékre a gyártó hét év garanciát vállal, így a minőség garantált. A kezelőegysége egykaros, a három lyuk pedig furatos. A fekete krómnak köszönhetően igazán letisztult stílust képvisel az alig több mint háromkilós kivitel.

 

Ott van továbbá a Wellis Flipper csaptelepszett is, amihez zuhanyfejet, illetve folyós változatot is csomagoltak. A retro változat pedig a hagyományos vonalat képviseli, amely bármely vintage helyiségben megállja a helyét. 

 

Az Aqualine Kasiopea háromrészes modell szintén klasszikus és finom formatervezésű, amely nem véletlenül annyira népszerű termék. A csaptelepet a Sapho Kft. gyártja és az Aqualine forgalmazza, így a cseh minőség biztosítva van. A csomag tartalmaz egy kádtöltőt, egy kihúzható kézi zuhanyt gégecsővel ellátva, illetve egy váltógombot is. Erre az alapgarancia két év, ám mi további két év jótállást vállalunk rá, így mutatva, hogy mennyire bízunk az általunk kínált termékekben.