Védőszemüveg

Ebben a kategóriában védőszemüveg kínálatunkat találod, melyek rendkívül fontosak a biztonságos munkavégzéshez. Mielőtt nekilátnál akármilyen javítási munkának vagy barkácsolási feladatnak, elsőként a munkaeszközeidnek az állapotát célszerű ellenőrizned, megfelelnek-e a követelményeknek, kellően biztonságosak-e. 

Emellett a védőfelszerelésről sem szabad megfeledkezned, hiszen az egészség védelme elsődleges szempont bármely típusú munkavégzésről van is szó! A sérülések elkerülése érdekében mindig használd ezeket a felszereléseket, egyedül így garantálható a biztonságod!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Szemünk különös védelmet igényel, legyen szó fűnyírásról, favágásról vagy épp fűrészelésről, hiszen bármelyik pillanatban odacsapódhat egy gally, vagy felkaphatja a szél az apró törmelékeket. 

A védőszemüveg fontossága

Egy védőszemüveg biztonságot nyújt a szálló forgácsdarabok, törmelékek, szilánkok, de még a nagyobb gallyak, növényi részek ellen is. Épp a fametszésnél csapódik oda egy ág, vagy a fűnyírásnál felverődik egy kavics… Ne bízd a véletlenre! Védd meg a szemeid épségét! 

Fusd át védőfelszerelés választékunkat, és szerelkezz fel alaposan! Munkavédelmi ruhákat, cipőt, sisakot is találsz védőszemüveg kínálatunk mellett. Akár otthon barkácsolsz hobbiból, vagy egy kisebb hibát javítanál ki, mindig légy elővigyázatos!

Nálunk, a Homeluxnál a magas minőség mellett, a biztonság is elsődleges szempont. Éppen ezért alakítottuk ki védőfelszerelés kategóriánkat, és bővítettük termékeinket. Amellett, hogy az össszes nélkülözhetetlen munkagépet, barkácsszerszámot biztosítjuk számodra, a védelemre is nagy hangsúlyt fektetünk. 

Praktikus eszközök beszerzése

Imádod a barkácsolást? Szeretsz fúrni-faragni? Használd a kategória oldalainkat célirányos kereséshez! Javasoljuk “barkács aloldalunkat”, hogy hasznos eszközökkel, munkagépekkel kellően felszerelkezhess, ezután pedig fusd át “védőfelszerelés szekciónkat”, hogy biztonsággal dolgozhass! Ne felejts el egy szerszámosládát is beszerezni, hogy rendszerezetten elhelyezhesd szerszámgyűjteményedet és kellékeidet!

Folyamatosan bővítjük termékpalettánkat, hogy a szerelési munkálatok könnyen kivitelezhetők, emellett pedig biztonságosak és eredményesek is legyenek. Légy felkészült, barkácsolj felelősséggel! Védd a szemed világát!