Védőfelszerelés

Ezen az oldalon találod teljes védőfelszerelés kínálatunkat! Még a legkönnyebb és legártalmatlanabbnak tűnő ház körüli munka is tud magában hordozni valamilyen veszélyt. Mindannyian tudjuk, hogy a szeretteink és saját magunk egészségénél és biztonságánál nincs fontosabb. 

 

Ezért mielőtt bármilyen barkács vagy javítási munkába kezdenénk,  fontos, hogy gondoskodjunk a megfelelő körülményekről. Eszközeink legyenek tökéletes, használatra megfelelő állapotban és a munkavégzés helye is legyen megfelelő. Vannak olyan munkafolyamatok is, ahol túl az eszközeink biztonsági rendszerein, gondoskodnunk kell a személyi védőfelszerelésekről is!

tovább bezár

A szükséges ellenőrzés nem maradhat el!

 

Mielőtt elkezdenénk a munkát, legyen szó apróbb villanyszerelési, vízszerelési feladatokról, vagy bármilyen kerti munka is várjon ránk, mint a favágás, fűnyírás vagy más feladat, első legfontosabb lépésünk mindig az legyen, hogy ellenőrizzük eszközünket vagy gépünket!

 

Elektromos gépnél ellenőrizzük a hálózati csatlakozó épségét, továbbá figyeljünk arra is, hogy munkaterületünk megfelelő legyen az elektromos gép használatához! Ellenőrizzük gépeink biztonsági berendezéseit és mindig tartsuk szem előtt, hogy a rendeltetésének megfelelően, a használati utasításban foglaltak szerint legyenek használva!

 

Védőfelszerelés a biztonságos munkavégzéshez

 

Ha munkavégzésünk helye és eszközei megfelelnek a biztonsági követelményeknek, következő lépésként gondoljuk át, hogy milyen egyéni védőfelszerelésre lehet szükségünk a sérülések elkerülés érdekében!

 

Védőfelszerelések kategóriánkban ehhez találhatsz megfelelő eszközöket. Fűnyíráshoz, favágáshoz, fűrészeléshez egészen biztos, hogy szükséged lesz védőszemüvegre, a szemed védelméért, a repülő forgácsdarabok, fadarabok, szilánkok ellen. Ha szemüveges vagy, akkor számodra megfelelő választás a védőpajzs, hiszen emellett a szemüvegedet is biztonságosan hordhatod, munkavégzés közben is. 

 

Sokszor fordul elő, hogy leesik egy szerszám vagy munkadarab, ami bizony fájdalmas lábujjtörést okozhat. Ennek kivédése érdekében, használj acélbetétes munkavédelmi cipőt vagy bakancsot, amik csúszásgátló talppal rendelkeznek, ezzel védve téged más veszélyforrásoktól is! Barkács kategóriánkban további védőeszközöket is találsz. 

 

Miután kosárba helyezted a kiválasztott terméket, a megrendelés gombra kattintva véglegesítheted a rendelésedet. Ezután választhatsz szállítási módot, majd a számodra legmegfelelőbb fizetési móddal fizetheted ki vásárlásodat.