Védőrostély

Védőrostély a maximális biztonságért! A lakásfelújítás nem csupán móka és kacagás, hiszen tartalmaz olyan feladatokat is, amelyek meglehetősen veszélyesek és/vagy károsak az egészségre nézve. Megfelelő védőfelszerelés alkalmazásával azonban a kockázatok csökkenthetők, az esetleges balesetek pedig elkerülhetőek.

 

Védőfelszerelés kínálatunk elemei az egész test számára biztosítják a sértetlenséget. Az általunk forgalmazott Hecht védőrostély pedig legfontosabb szervünk, a szemünk védelmét hivatott biztosítani. Segítségével még a legveszélyesebb munkák közben is tökéletesen láthatsz. Vedd komolyan a biztonságot!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Webáruházunk 10 éve foglalkozik a lakások átalakításához, szebbé tételéhez szükséges termékek árusításával. Vásárlóinkat egyedi megoldásokkal és különleges szolgáltatásokkal is várjuk. Célunk, hogy a megálmodott tervek balesetmentesen, a lehető leghamarabb megvalósulhassanak, ezért barkácstermékek sokaságával is rendelkezünk, többek között munkagépek, alkatrészek, kiegészítők és minőségi védőfelszerelések is elérhetők nálunk.

 

Védőrostély az arc védelme érdekében 

 

A védőrostély tulajdonképpen egy jó minőségű háló, amely megvédi az arcot és a szemeket a barkácsolás közben szétrepülő tárgyaktól, anyagdaraboktól, törmeléktől. Segítségével még a legtöbb szennyeződéssel járó munka is sérülésmentesen végezhető el. Kialakításának köszönhetően extra kényelmes, nem mozdul el a fejről, a háló pedig még hideg időben sem párásodik be, így általa folyamatosan biztosított a tökéletes látás. 

 

Az optimális eredmények elérése érdekében a megfelelő védőfelszerelések biztosítása mellett a jó munkakörülményekről és a minőségi eszközök használatáról is gondoskodni kell. Ha azonban minden adott, semmi sem akadályozhatja meg a balesetmentes, hatékony alkotást!

 

Rendelés pillanatok alatt

 

Hiányzik egy-két dolog a védőfelszereléseid közül? Elkelne egy védőrostély? Webshopunkban könnyedén, pillanatok alatt beszerezheted őket. 

 

Helyezd a szükséges termékeket a kosárba, majd válaszd ki az általad preferált szállítási és fizetési módot! Ne feledkezz el a szükséges adatok megadásáról sem! Ilyen egyszerű! A rendelést igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád, hogy minél hamarabb, abszolút biztonságosan belevághass a házon belüli és kívüli teendőkbe! Fedezd fel páratlan választékunkat most!