A Homelux Áruház mosolyt csal az ovisok arcára

A Homelux áruház és a tulajdonos Leziter Kft. mindig kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ahol szükség van rá, ott segítse a közösséget. Múlt héten ismét egy kivételes és megható lépést tettek azáltal, hogy egy óriási játszószőnyeget ajándékoztak a bajai EGYMI óvodásainak. Ezzel a gesztussal mosolyt is csaltak az apróságok arcára és örömet hoztak az egész intézmény számára.

A Homelux Áruház mosolyt csal az ovisok arcára

Nem is gondolnánk, de az óvodás korú gyermekek fejlődésében nagy szerepe lehet egy jól megválasztott játszószőnyegnek, hiszen ez a vidám és puha felület nemcsak a finommotoros készségek fejlődését támogatja, hanem ösztönzi a kreativitást és a szociális interakciókat is. A színes minták és formák segítenek az alapvető tanulási koncepciók megértésében, miközben kényelmes és biztonságos környezetet teremtenek a játékhoz.

A Leziter Kft sosem felejti el, hogy az igazi sikerét, a közösségnek, a vásárlóinak köszönheti. Ezért mindig is szívügyének érezte, hogy valamit ebből visszaadjon  számukra. Az ajándékozás pillanatairól egy kisfilm is forgott, amit meg is tekinthettek itt a cikkünk alatt.