TCL Thermo-X 3.4 kW split klíma szett

Cikkszám: TAC-12TMX-TPG11
295 910 Ft
Raktáron
INGYEN szállítás
Kivitel
Oldalfali inverteres klíma
Teljesítmény
2.6 kW
Helyiség méret
18 m²
24 m²
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
TCL
Kivitel
Oldalfali inverteres klíma
Termékverzió
TCL Thermo-X 3.4 kW split klíma szett
Garancia idő
36 hónap
Teljesítmény
2.6 kW

Termékleírás

TCL Thermo-X 3.4 kW split klíma szett

Matt panelje kiemeli a többi klíma közül. A légbefúvás olyan egyenletes, mint egy lágy fuvallat, a 4 irányú légtereléssel együtt kiemelkedő a komfortérzet a hűtött vagy fűtött helyiségben.

4in1 szűrő és öntisztító funkció gondoskodik a levegő tisztaságáról. A csepptálca fűtésnek és a széles üzemi tartománynak köszönhetően bátran használható fűtésre is. A beépített WiFinek köszönhetően akár okosotthonba is kapcsolható.

A TERMÉK FŐBB JELLEMZŐI

Hűtési telj.3.4 kWMéretek (beltéri)790x275x192
Fűtési telj.3,43 kWMéretek (kültéri)777×498×290
SEER6,1Súly (beltéri)10.5 kg
SCOP4,0Súly (kültéri)24 kg
Zajszint (kültéri)60 dB(A)Csőméret6,35 / 9,52
EnergiaosztályA++/A+Kompresszorforgódugattyús

A TERMÉKRŐL

                       

„I feel
A távirányítóba beépített érzékelő segítségével mindig a nekünk leginkább megfelelő lesz a hőérzet. Helyezzük a távirányítót a helyiségen belül oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.
„I set”
Csak egy gomb. Mindössze ennyire van szükség, mivel ennek megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállítások szerint kezd működni.
Erőteljes hűtés/fűtés
A csúcstechnológiás motorok és kompresszor alkalmazásával a TCL klímaberendezés már egészen rövid idő alatt képes biztosítani a hűs (vagy meleg) levegő élvezetét.
Anti cold air
Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.
Rejtett kijelző
Felhasználóbarát, formatervezett és igény szerint ki-be kapcsolható LED kijelző.
Automatikus újraindulás
A légkondicionáló működés közben eltárolja az üzemi adatokat és beállításokat. Egy esetleges áramkimaradás esetén az Auto Restart funkció segítségével, a berendezés a leállás előtti üzemmódban működik tovább az áramszolgáltatás visszaállásakor.
Intelligens leolvasztás
Fűtési üzemmódban, alacsony külső hőmérséklet esetén az automata leolvasztás funkció bekapcsol a kültéri egység jégmentesítése és az optimális teljesítmény fenntartása végett. A leolvasztási ciklus végeztével pedig automatikusan visszaáll fűtési üzemmódba.
ECO Üzemmód
A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást.
Párátlanító funkció
Az önálló párátlanító üzemmóddal akár még a nedves ruhák is megszáríthatók, amikor az időjárás párássá válik, így nem szükséges aggódni a nedvesség miatt.
Könnyen tisztítható szűrő
A könnyen kivehető és tisztítható szűrőknek köszönhetően folyamatosan biztosított az egészséges környezet.
Éjszakai üzemmód
Ez az üzemmód biztosítja a pihentető alváshoz szükséges kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének elkerülésével.
Öndiagnosztika
Ennek a funkciónak köszönhetően a berendezés elektronikája folyamatosan ellenőrzi a készülék egységeinek állapotát és esetleges rendellenesség esetén hibakód kijelzéssel hívja fel a figyelmet a problémára.
Öntisztító és sterilizálás
Az automatikus öntisztító funkció segítségével a klímakészülék belső felülete kiszárítható, így nem tud rajta megtelepedni a penészgomba.
Komfortos hűtés
A berendezés hűtés üzemmódban a levegő páratartalmát is csökkenti, ezáltal is biztosítja a megfelelő komfortot a felhasználók részére.
Beépített hűtőközeg-szivárgás érzékelő
A berendezés, a beprogramozott öndiagnosztika funkció segítségével érzékeli, ha a hűtőközeg töltet kevés a biztonságos üzemeléshez, és erről a felhasználót hibakód kijelzéssel tájékoztatja.
Smart Air flow
Hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul a funkció bekapcsolásával.
Légterelő lamella pozíciójának tárolása
A készülék újraindítása esetén a légterelő lamella automatikusan beáll a korábban beállított pozícióba.
Időzítő
24 / 12 órás ki-be kapcsolás időzítő.
Fűtés -20°C-os külső hőmérsékletig
Legyen kint akár -20°C, a TCL készülékek még akkor is felmelegítik otthonát.

Vélemények

TCL Thermo-X 3.4 kW split klíma szett
Raktáron
INGYEN szállítás
295 910 Ft