Benzines sövényvágó

Ha szeretnéd a sövényvágást gyorsan, egyszerűen és teljes biztonságban elvégezni, a benzines sövényvágó jelenti a megoldást. A sövényvágó ollót ideje jó mélyre elásni, és helyette kihasználni a modern technológia nyújtotta előnyöket.


 


A kerti sövényvágóknak ma már számos típusa létezik: a benzines modell mellett kapható elektromos és akkumulátoros is. Ezek kialakításukban, teljesítményükben eltérnek egymástól. A legkiemelkedőbb, legerőteljesebb fajta a benzines sövényvágó. Válassz széles kínálatunkból, és kötelezd el magad a minőség mellett!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Webáruházunkban a lakberendezési termékek mellett kertrendezéshez szükséges dolgokkal is készültünk, hogy otthonod ne csak kívül-belül legyen ragyogó, de a közvetlen környezete is esztétikus látványt nyújtson. Kerti gépeink között mindent megtalálsz, amire csak szükséged van. Sövényvágó kínálatunkat böngészve pedig garantáltan rábukkansz a számodra leginkább testhezálló darabra.

 

A benzines sövényvágó a kerti gépek királya

 

Egy benzines sövényvágó, a legerősebb, legvastagabb ágakat is könnyűszerrel metszi el, használata során pedig nem kell a vezetékkel bajlódni vagy amiatt aggódni, hogy lemerül az akkumulátor. Óriási, bokros területek karbantartására, formázására is megfelelő. Egyedüli hátránya, hogy nehezebb és hangosabb, mint elektromos társai. De számos előnye ezért messzemenően kárpótol. A mai, modern darabok kialakítása során pedig már figyelmet fordítottak a kényelemre is.

 

Webáruházunkban többféle kiemelkedő minőségű sövényvágóval készültünk. A Hecht és az sbA termékei között megtalálod az alapszintű használatra szánt, profi és félprofi termékeket is. Ráadásul termékkategóriánk néhány tagja most akciós áron elérhető. Ismerd meg közelebbről benzines sövényvágóinkat!

 

Kerti gép vásárlása, pillanatok alatt!

 

A döntéshozatal sokkal tovább tart, mint feladni a megrendelést. A gyors szállításnak és rugalmas megoldásainknak hála, hamar kézhez veheted az áhított termék(eke)t. Miután kosárba helyezted a kiszemelt árucikket, add meg pontosan személyes adataidat, valamint a szállítási és a számlázási címet!

 

Ha ezzel végeztél, már csak a fizetési és szállítási módok közül kell kiválasztanod a számodra megfelelőt. A fizetésre több lehetőséged is van: rendelésed összegét kiegyenlítheted bankkártyával, előre utalással vagy utánvéttel is. A szállítás történhet futárszolgálat útján, de üzletünkben személyes átvételre is van lehetőség. Kezdd el a kerti munkálatokat a mi segítségünkkel!