Benzines ágvágó

A fák metszésére minden évben sort kell keríteni, egy benzines ágvágó segítségével azonban a feladat egyáltalán nem lesz megterhelő. Ha a kerti munkálatok elvégzése nem történik meg rendszeresen, a fák rendezetlenül fognak nőni, amit a későbbiekben még nehezebb lesz kezelni. Ám a jó hír az az, hogy egy benzines ágvágó még ebben az esetben is hatásos. 


 


Hatalmas erejének és nagy teljesítményének köszönhetően egy ilyen szerszámgép egy komplett gyümölcsös vagy nagy kiterjedésű kert karbantartására is alkalmas lehet. Használata során elfeledkezhetsz a létrára vagy fára mászásról, hiszen hosszú nyelének köszönhetően biztonságosan végezhető el vele még a magasan lévő ágak metszése is.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Webshopunkban több típusú ágvágóval készültünk: kínálatunkban számos akkumulátoros, benzines és elektromos ágvágó is helyet kapott. Ami azonban mindannyiukban közös, az a verhetetlen színvonal. Kerti gépeink kiemelkedő darabjai kétségtelenül hozzájárulnak a külső terek szépítéséhez.

 

Ezért verhetetlen a benzines ágvágó!

 

A benzines ágvágó rendelkezik a legnagyobb teljesítménnyel az ágvágó különböző típusai közül. Robusztus kialakításának és erejének köszönhetően megszámlálhatatlan mennyiségű, igen vastag ággal is képes felvenni a harcot. A kétütemű motornak hála a metszés rövid idő alatt, könnyen elvégezhető. Az állítható méretű, teleszkópos nyél elérhetővé tesz minden ágat, a vágás szinte nulla saját fizikai erőkifejtéssel végezhető el.

 

A legtöbb ilyen gép szétszedhető, így a tárolás és a szállítás sem okozhat problémát. Webshopunkban a Hecht multifunkciós készülékével várunk, amely képes az összes kerti munka elvégzésére, a magassági ágvágó pedig az ágak legádázabb ellensége. Benzines ágvágó kínálatunkat minőségi termékek alkotják, amelyeket most ráadásul ingyen szállítunk számodra házhoz!

 

Legyen saját ágvágód!

 

Már a meleg idő beköszöntekor vagy még azelőtt érdemes beszerezni a kert karbantartásához szükséges gépeket. Rugalmas megoldásainknak köszönhetően webáruházunkban ezt egyszerűen megteheted. Első lépésként helyezd a kosárba a kiválasztott termékeket, majd add meg adataidat, és válaszd ki az általad preferált szállítási és fizetési módot! Ha segítségre, tanácsra lenne szükséged, vagy túlságosan nehéz a választás, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!