Polyrattan asztal

Amennyiben kitűnő megjelenésű, esztétikus asztalt szeretnél kültérre, akár nagyobb családi összejövetelekre, akkor jó helyen állsz. Oldalunkon a polyrattan asztal kínálatunkat láthatod. Ezek a termékek kiváló minőséget képviselnek, így nem véletlen a népszerűségük. 


 


Egyszerű kezelhetőségük és időtálló anyaguk garantálja a hosszú használhatóságot. Ellenálló műanyagként kiválóan bírja az erősebb napsugarat, így nem csoda, hogy az egyik legkeresettebb kültéri bútor típusnak számítanak a polyrattan termékek. Kitűnő esztétikai megjelenésüknek köszönhetően a természetben is úgy érezhetjük magunkat, mintha a nappalinkban volnánk.

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Webshopunk már 10 éve biztosítja a vevők részére az ingatlan, a lakberendezés, valamint a kerti termékek online beszerzését. Célunk, hogy a nálunk található prémium minőségű termékek széles körben képesek legyenek kielégíteni a hozzánk érkező vásárlói igényeket. Éppen ezért minőségi áruval várunk minden érdeklődőt. 

 

Fontos számunkra és büszkék vagyunk rá, hogy honlapunk 2020-ban Magyar Brands díjat kapott. Úgy véljük a díj maga tükrözi vállalatunk minőségi szolgáltatását.

 

Milyen polyrattan asztalok beszerzésére van lehetőség boltunkban?

 

A boltunk egyik fő profilja a kerti bútorok forgalmazása. Többféle kerti asztal található nálunk, így a fémvázas, a műanyag és a fa asztalok mellett az elegánsabb megjelenésű polyrattan asztalokat is megtalálják vásárlóink a kínálatunkban.

 

A nálunk található választék elsősorban a Halmar és Gardenwell gyártók termékeit tartalmazza, azonban a felhozatalt folyamatosan bővítjük, így hamarosan további asztalokat, és megújuló kínálatot is találhatnak nálunk az érdeklődők. Érdemes előre átgondolni, hogy ki milyen típusú asztalt szeretne venni, illetve milyen méret lenne az ideális. A polyrattan asztalok között is több méretben és formában is lehet asztalt választani.

 

Hogyan lehetséges az asztalok online megvásárlása?

 

A boltunkban történő vásárlást lényegesen egyszerűsítheti az oldal bal részén található szűrők megfelelő beállítása. Amennyiben megvan a kiválasztott termék, azt a saját oldaláról lehetséges a kosárba helyezni. A megrendelést a szükséges adatok megadásával - így a név, szállítási cím feltüntetésével - lehet véglegesíteni, és a rendelésnél megadott határidőn belül szállítjuk is a megvásárolt, kiváló minőségű és strapabíró terméket.