Fémvázas asztal

Oldalunkon a fémvázas asztalokat találhatják meg a hozzánk látogató vásárlók. Amennyiben strapabíró és időtálló kerti garnitúrát keresel, jó helyen jársz! Oldalunkon egész biztosan megtalálod azt az asztalt, ami különböző méretben képes biztosítani a kisebb és nagyobb társaságok számára a kellemes kerti összejövetel helyszínét.


 


Az eltérő nagyságú, formájú és típusú kertben is elhelyezhető asztalok időtálló alapanyaga garantálja a hosszú használhatóságot. A szék nélkül, magában is megvásárolható asztalok többsége acél és alumínium profillal rendelkezik, és megerősített üveglappal, vagy más erős anyaggal adja a strapabíró munka- vagy étkezési felületet.

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
24 db termék
 

Boltunk 10 éve folytat online értékesítést az ingatlannal és fenntartásával, valamint a kerttel és építkezéssel kapcsolatos termékeket illetően. Célunk, hogy a nálunk kapható minőségi termékekkel ki tudjuk szolgálni vásárlóink igényeit. Fontos számunkra, hogy a hozzánk érkező érdeklődők egy helyen vásárolhassák meg azokat a termékeket, amelyek a lakberendezés vagy építkezés során szükségesek számukra.

 

Milyen fémvázas asztalok beszerzésére van lehetőség boltunkban?

 

Az online boltunkban kapható kerti asztalok kategóriáján belül több, kertben is használatos asztal beszerzésére van lehetőség. Így a műanyag asztal, polyrattan asztal és fa asztal mellett a fémvázas asztalokat is választhatják a vásárlók. Ezeknek az acél vagy alumínium vázból álló asztaloknak rendkívül jó tulajdonsága, hogy egyaránt lehet benti- vagy kinti használatra is igénybe venni. Jellemzően edzett üveg asztallappal rendelkeznek, de akár fából is készülhet a strapabíró és esztétikus felület.

 

A választáskor érdemes az oldalunk bal részén található szűrő opciókat beállítani, ugyanis az alapján egyszerűbben és gyorsabban lehet meghozni a döntést bármelyik asztal mellett.

 

Hogyan tudom megvásárolni a kiválasztott fémvázas asztalt?

 

Az egyéni preferenciák alapján történt szűrőbeállítást követően könnyű lesz kiválasztani boltunk kínálatából a szimpatikus asztalt. Lehet, bonyolultnak tűnik az internetes fémvázas asztalrendelés, azonban fontos tudni arról, hogy ez egészen egyszerű folyamat, amit mindenki könnyedén megtehet. 

 

A kívánt terméket tedd csak a kosárba, és kövesd a megrendeléseddel kapcsolatos rendszerüzeneteket, add meg a kért adatokat! A megrendelést követő pár napon belül már használatba is veheted az általad megvásárolt fémvázas asztalt.