Kézszárító

Biztosan te is találkoztál már hotelekben, éttermekben, benzinkutakon különböző méretű és fajtájú kézszárítókkal. Gondoltál már arra, hogy otthonra is beszerzel egy ilyen praktikus kelléket a fürdőszobába? Nem lehetetlen, hogy a webáruházunkban többféle kivitelben találj különböző színű és formájú darabot. 

 

A termékek nagy előnye, hogy segítségükkel jóval kevesebb szemetet termelhetünk a háztartásban, ráadásul nem kell állandóan mosni a törölközőt sem. Nézz körbe webshopunkban még ma, és válassz egy minőségi fürdőszobai kiegészítőt a kínálatunkból!

tovább bezár
Gyártó
Kivitel
Elérhetőség
További szűrők
19 db termék
 

Hasznos fürdőszobai kellékek otthonra

 

Sokan azt gondolják, hogy az egyes fürdőszobai kiegészítők, mint például egy hajszárító tartó csak a hotelekben állják meg a helyüket. Pedig például egy kézszárító otthon is jól tud jönni, amihez manapság már kedvező áron juthatunk hozzá. A meleg levegő hatására történő szárítás sokkal higiénikusabb, mint egy törölköző, és sokkal környezetbarátabb, mint a rengeteg papírtörlő használata. A gazdaságosabb megoldásnak köszönhetően pedig igazán elegáns és stílusos teret lehet létrehozni. Egy ilyen berendezés mindenképpen kényelmesebb és dizájnosabb, mint egy vizes törölköző, ami sok esetben sosem akar megszáradni. 

 

A kézszárítók kínálata

 

A webáruházunk termékpalettája rendkívül széles, így akár fürdőszobai kiegészítőket is könnyedén beszerezhetsz. A minőségi kézszárítók kínálatában találhatsz Bemeta Hotel program automata kézszárítót, amit polírozott és matt változatban is megvehetsz. A termék 2500 W-os, így hatalmas teljesítménnyel rendelkezik. Nincs ez másként a Jet változattal sem, ami pedig egy fehér modell, így remekül passzolhat akár a te otthonodba is. Ez az 1900 W-os gyártmány praktikus kiegészítője lehet a helyiségnek, hiszen nem sok helyet foglal, ráadásul stílusos is egyben. 

 

Persze mindezeket akkor is megveheted, ha vendéglátó egységbe keresel minőségi darabokat. A Hotel program kollekciójának típusaival már biztosan több területen is találkozhattál, hiszen nagy népszerűségnek örvendenek ezen a piacon. Persze léteznek egyszerűbb variációk is, mint a sima ABS fehér, 1800 W-os falra szerelhető kivitel. Ez egy jóval kisebb és hasznosabb darabja lehet tulajdonképpen bármelyik mellékhelységnek vagy fürdőszobának. 

 

Nézz körbe még ma, és válassz egyet a többféle prémium kézszárítónk közül!