Fürdőszobai tisztítószer

Fürdőszobai tisztítószer

 

Ez a kategória fürdőszobai tisztítószer választékunkat tartalmazza. Itt megtalálod a makacs szennyeződések eltávolításához való készítményeket, valamint a kádak hatékony tisztításához fejlesztett termékeket is. Beszerezhetsz makacs foltok eltüntetéséhez javasolt koncentrátumot, valamint impregnáló anyagot is gránit mosdókagylóhoz. 

 

A meglévő szaniterek és berendezések tisztántartása létfontosságú. Mindezt hatékonyan és az anyagban kárt nem okozva kell megtenni. Webáruházunkban a legszélesebb körben alkalmazható tisztítószerek közül válogathatsz, hogy mindig esztétikus és higiénikus maradjon a fürdőszobád!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Szerencsére bőséges a termékpaletta a speciális szaniterek tisztító- és ápolószerek terén is, például könnyen elérhetsz kő felületekhez való impregnáló készítményt, így a gránit mosdó karbantartása sem okoz nehézséget. 

 

Fürdőszobai tisztítószer

 

A fürdőszoba kiegészítők termékkörében találod a karbantartás eszközeit és a különféle tisztítószereket. Segítségükkel a zsíros szennyeződések eltávolítása gyerekjáték. A zuhanyzótálcák és kádak tisztítására ajánlott speciális készítménnyel egyszerűen, hatékonyan takaríthatod ki a tusoló részleget. 

 

Amennyiben egyedi szaniterekkel rendelkezel, ez sem probléma, hiszen nálunk gránit mosdókhoz való impregnáló anyagot is rendelhetsz. 

 

A fürdő karbantartása többé nem jelent egyet a végeláthatatlan sikálással és a nehezen eltüntethető foltok elleni kimerítő harccal. Szerezd be a megfelelő tisztító készítményeket, és fürdőszobád ismét ragyogni fog! A higiénikus mosdókagyló, a kifogástalan tisztaságú kád nem álom többé!

 

Hogyan válaszd ki a megfelelő tisztítószert? 

 

Mindig az adott felülethez ajánlott készítményt válaszd, amely nem tesz kárt az anyagban, ugyanakkor hatékony tisztítást eredményez, nem csupán esztétikailag kifogástalan végeredményt, hanem a kórokozók javát is elpusztítja. 

 

A szaniterek anyagán túl a meglévő szennyeződések típusát is vedd figyelembe! Makacs, zsíros foltok esetében, az eltávolításukhoz speciális terméket szerezz be. Azon felületeken, melyek kényesek, kizárólag olyan szert alkalmazz, amely a gyártó által is javasolt. Az egyedi anyagokhoz fejlesztett termékek makulátlan tisztítást tesznek lehetővé, és növelik az eszközök élettartamát is.

 

A higiénia mellett nem szabad megfeledkezni az ápoló készítményekről sem, mint amilyenek például az impregnálók, amik kifejezetten javasoltak kő mosdók esetén.