WC papír tartó

Sokan bele sem gondolnak olyan apróságokba, minthogy hova is teszik majd a fürdőszobában a WC papírt. Ehhez ugyanis tartóra is szükség van, hogy megelőzzük annak szennyeződését. A WC papír tartókat webáruházunkból is beszerezheted, hiszen készleten tartunk króm változatot, papírtörlő tartót, de még színes kiviteleket is.


 


Ha tehát fürdőszobát újítanál fel, abban az esetben nyugodtan nézz körbe a széles kínálatunkban, és válaszd ki a stílusodhoz legközelebb álló kiegészítőt. Felszerelheted őket a falra, de kiválóan alkalmasak vendégházakba, illetve hotelekbe egyaránt.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

WC papír tartó

 

Vajon mi a fontos egy WC papír tartóban? Nem elvetendő szempont annak funkcionalitása és diszkrét megjelenése sem. A króm WC papír tartók nagy előnye, hogy letisztultak, így szinte bármely helyiségbe könnyedén beillesztheted őket. Az igényes kivitelnek köszönhetően esztétikus megjelenést biztosít a fürdőszoba számára. Az időtálló termékek tehát nemcsak minőségiek, de még jól is mutatnak akár egy vendégház mosdójában, akár a Te otthoni fürdődben egyaránt. 

 

WC papír tartó kínálat

 

A változatok között tehát találhatsz króm verziót, de létezik továbbá papírtörlő tartó és persze színes WC papír tartó is. A króm kivitelek mellett erősített polisztirol, illetve bronz gyártmányok is a választékunkban szerepelnek. A polisztirol diszkrét megjelenést biztosít a helyiség számára, amit a letisztult fehér szín garantál a számodra. Bár egy kevésbé a figyelem középpontjában álló kiegészítőről van szó, mégsem térhetünk haza egy műanyag, rossz minőségű darabbal. 

 

A színes modellek között szereplő Diamond bronz tartó krómozott rézből készült, amit egyszerűen, fúrással lehet a falra rögzíteni. A modern stílusú Nero matt fekete polccal kiegészített Deante termék esetében a szerelőszett a készletben található. A formatervezett verzió remekül passzol a mostani fürdőszobákba, ahol a letisztultság a jellemző. 


A papírkéztörlő tartók hasznosnak bizonyulhatnak nemcsak az otthonodban, hanem a hotelekben, benzinkutak mosdójában, esetleg egy cukrászda mellékhelyiségében egyaránt. Ezeken a területeken rendkívül fontos a higiénia, amit a legkönnyebben a papírtörlőkkel őrizhetünk meg. A nálunk is beszerezhető Aqualine gyártmányra a márka két év garanciát vállal, így a minőség miatt sem kell aggódnod.