Papírtörlő tartó

Amikor a fürdőszoba higiéniája kerül előtérbe, abban az esetben valószínűleg Te is elgondolkodtál már, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Persze szóba jöhetnek a különféle szappantartók, a króm WC-kefe tárolók, illetve nem szabad megfeledkezni a papírtörlő tartóról sem. Ezek szinte észrevehetetlenül adagolják a megfelelő mennyiségű papírt.


 


A termékek nagy segítséget nyújtanak a megfelelő higiénia fenntartásában. Nemcsak a munkahelyeken, irodákban, közösségi terekben bizonyulnak hasznos kiegészítőnek, hanem akár a Te otthonodban is. Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Hasznos és higiénikus kellékek a fürdőszobába

 

A fürdőszoba a lakás egyik olyan része, ahol rendkívül fontos, hogy rendet és tisztaságot tartsunk. Ehhez azonban kiegészítőkre van szükség, hiszen amellett, hogy rendszeresen takarítunk, nem árt, ha olyan kellékeket szerzünk be, amelyek napközben is segítenek. Ilyen például a papírtörlő tartó, amely a fali adagolójának köszönhetően magas színvonalú és higiénikus körülményeket biztosít. Ezeket nemcsak a munkahelyeken használják, hanem kiváló választások a közösségi terekben, illetve természetesen a Te otthonodban is.

 

Amennyiben magánhasználatra szereznél be egy ilyen eszközt, mindenképpen érdemes a mosdókagyló körül elhelyezni azt. 

 

A papírtörlő tartókat többféle stílusban és színben beszerezheted, amelyek mindegyike egy kifejezetten praktikus otthoni kellék. Segít abban, hogy a felhasználatlan törlők piszkosak legyenek, de ezzel rendet is teremthetsz, hiszen nem lóg szanaszét a törölközők sokasága sem. 

 

Milyen papírtörlő tartókat szerezhetsz be nálunk?

 

A webáruházunkban kapható típusok nem foglalnak sok helyet, ráadásul a beüzemelésük sem igényel hatalmas szakmai tudást. A fémből készült modellek nagy előnye, hogy az anyaguk rendkívül tartós, ami mellett elegáns megjelenést biztosítanak a fürdőszobád számára. Egy ilyen tároló nagyon modern választás, azonban a fehér színben kapható, ABS-ből gyártott darabok is lehetnek dekoratívak és igényesek. A hatalmas kínálatnak köszönhetően Te is könnyedén találhatsz olyan papírtörlő tartót, amely minden igényednek megfelel. 

 

Egyes modellek zárhatóak, így gazdaságos megoldással adagolják a papírt. Bár ez a tulajdonság szinte alig észrevehető, azért a hónap végén mindig jó, ha marad egy kis plusz pénz a tárcában. Érdemes tehát körbenézni a széles palettánkon és kiválasztani a megfelelő kelléket.